Cseh Tamás harcol a tüdőrákkal, Nagy Feró attól tart: elszórja...
Címlap / Showbiznisz / Cseh Tamás harcol a tüdőrákkal, Nagy Feró attól tart: elszórja a család a millióit

Cseh Tamás harcol a tüdőrákkal, Nagy Feró attól tart: elszórja a család a millióit

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

A nyilvánosság előtt is vállalja az őt megtámadó rettenetes kór tényét Cseh Tamás, a kiváló előadóművész. Nagy Feró szerint természetes, hogy jól megfizették a korcsolyázós műsort, hiszen a résztvevőknek hónapokig ott kellett hagyni a munkájukat, amiből élnek. 

 

Veszprémben tartott könyvbemutatóján, a közönség előtt mondta ki Cseh Tamás többször is, hogy huzamosabb ideje küzd a tüdőrák ellen. - Természetesen tudatában vagyok annak, hogy a kór, amivel szembe kerültem, egy kitartó harcos - mondta a Blikk szerint enyhe iróniával a hangjában a művész.

–  Én attól tartok, hogy a családom olyan gyorsan el fogja költeni a honoráriumomat, hogy mire elgondolkodnék rajta, mire költsem, egy garas sem marad belőle - mesélte Nagy Feró a Színes Bulvár Lapnak. - Persze kárpótlásként megérdemelnek néhány nagyobb ajándékot, mert elég sokáig kellett nélkülözniük engem.

Több mint egymillió magyar felnőttet vertek gyermekkorában - olvasható a Népszabadságban. A hivatalos statisztikák szerint több tízezer gyermeket ér évente családon belül erőszak, és 130-140 ezer mai felnőtt volt még gyerekként szexuális zaklatás áldozata. Több mint egymillióan lehetnek, akiket kiskorukban súlyosan bántalmaztak. Sok szülő szerint viszont néha jól jönne egy pedagógiai célú pofon.

Egyre több a gazdasági bűncselekmény - olvasható a VG-ben. Bár az ismertté vált bűncselekmények száma tavaly kismértékben csökkent 2005-höz képest – több mint tízezerrel kevesebbet, csaknem 426 ezret regisztráltak a hatóságok, s ezzel lakosságarányosan Európa középmezőnyébe tartozunk –, addig a gazdasági jellegű ügyek száma 4,4 százalékkal nőtt, s ez a negatív tendencia már évek óta megfigyelhető.
 
 
 
[ 649 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x