Meghalt Deutsch Anita magzata, Demján 500 milliárdot ajánlott...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Meghalt Deutsch Anita magzata, Demján 500 milliárdot ajánlott a kormánynak

Meghalt Deutsch Anita magzata, Demján 500 milliárdot ajánlott a kormánynak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

A Barátok közt volt sztárja és férje, Kinizsi Ottó nem nyilatkoznak az okokról. Demján szerint a a takarékszövetkezetek szabad pénzeszközeit lehetne hasznosítani. Mégsem a magyarok a legpesszimistábbak? 


Rendezvénynaptár
Tragédia történt Deutsch Anitáéknál. A pár egy hete még boldogan nyilatkozta, hogy Emma kislányukat kistestvérrel ajándékozzák meg. Pontosan nem tudni, mi történt az elmúlt napokban, csak az derült ki: elvesztették magzatukat - olvasható a Borsban.

500 milliárd forintot ajánlott fel a kormánynak a kis- és közepes vállalkozások támogatására Demján Sándor nagyvállalkozó, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) elnöke a takarékszövetkezetek 700 milliárd forintnyi szabad pénzeszközeiből, több részletre bontva. A pénzt adott mértékben önkormányzati fejlesztésekhez is felhasználhatná a kabinet - írja a Blikk.

Húsz év múlva rosszabbul fogunk élni, mint most – így vélekedik a megkérdezett európaiak csaknem fele, míg javulásra csupán 38 százalék számít. A régi tagállamok közül egyedül Írországban vannak többségben az optimisták. A legfrissebb Eurobarometer-felmérésből kiderül, hogy a magyarok ugyan uniós összehasonlításban nem számítanak különösen borúlátónak, ám az új tagállamok lakosainál rosszabbul ítélik meg kilátásaikat - olvasható a VG-ben.
  
 
[ 732 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x