Oláh Ibolya szétcsúszott, Ganxsta kiterített egy pitbullt...
Címlap / Showbiznisz / Oláh Ibolya szétcsúszott, Ganxsta kiterített egy pitbullt

Oláh Ibolya szétcsúszott, Ganxsta kiterített egy pitbullt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-27

Oláh Ibolya tönkreteszi magát, ha nem hagy fel a dohányzással. Ganxsta Zolee eltörte a kezét, miközben megvédte Diego nevű kutyáját egy pitbull támadásától. 


Rendezvénynaptár
A karcos hangú énekesnő az Old Man’s Pubban adott koncertet, ahol a telt ház ellenére óriási csalódást okozott rajongóinak. Ibolya ugyanis többször köhögőrohamot kapott fellépése alatt, ráadásul topisan lépett színpadra - olvasható a Blikkben.   
   
A rapper kedvence kis karcolással megúszta, de Zolee végül a műtőasztalon kötött ki: titánt kellett ültetni sérült kezfejébe. A baleset miatt ráadásul dobolni sem tud, így pechjére elmarad néhány koncertje is. – Pont az oldalán harapta meg Digikémet, így az nem tudta elérni a fejével, hogy megvédje magát. Azonnal a tettek mezejére léptem, és megsújtottam párszor a támadó kutyát, hogy elengedje az enyémet - mesélte Ganxsta Zolee a Borsnak.

Továbbra sincs hír arról a kerékteleki lányról, aki Rotary klub diákcsereprogramjában egy éve ment ki a New Yorkhoz közeli Oneontába, egy szabályszegés miatt hazaküldték, de nem érkezett vissza. A Népszabadság szerint a befogadó családtól is elköltözött, személyes holmiait sem vitte magával. Utolsó, édesanyjának küldött üzenetében csak annyit írt, hogy rossz társaságba keveredett.
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1125 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x