Stohl András szökni akart a szülészetről, retteghetnek Albert...
Címlap / Showbiznisz / Stohl András szökni akart a szülészetről, retteghetnek Albert Györgyi exférjei

Stohl András szökni akart a szülészetről, retteghetnek Albert Györgyi exférjei

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-03

Stohl András nem tervezte az apás szülést, mégis jelen volt a harmadik kislánya világrajötténél. Újabb botránykönyvet dob piacra Albert Györgyi. 

 

Benn maradni a szülőszobában, vagy odakinn várakozni? Ez volt a legfőbb kérdése Stohl Andrásnak lánya születésénél. Franciska csütörtök reggel 5 óra 28 perckor látta meg a napvilágot 3,5 kg-mal és 52 centivel: a színész táncosnő kedvese, Nagy Anikó a vártnál előbb hozta világra első közös gyermeküket. A Tűzvonalban című sorozat főszereplője eleinte nem tervezte, hogy a szülésnél bent lesz párja mellett, mert attól tartott, hogy rossz élmény lesz számára, de végül legnagyobb örömére bent maradt - írja a Blikk.
 
A viharos magánéletű riporternő ezúttal válásairól számol be kendőzetlenül, aminek aligha teszi boldoggá volt férjeit: a népszerű színész és a sikeres borász retteghet, hogy napvilágra kerülnek féltve őrzött hálószobatitkaik. – Az biztos, hogy a legmegrázóbb élményemet le fogom benne írni – mondta Albert Györgyi a Borsnak. – De nem kizárólag lelki, hanem fizikai bántalmazásra is gondolok – magyarázta nem titkolva, hogy egykori férjei között volt, aki verte.
 

 
 
[ 1877 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x