Adósságokat hagyott hátra Albert Györgyi, Maksa Zoltán halálhozó...
Címlap / Showbiznisz / Adósságokat hagyott hátra Albert Györgyi, Maksa Zoltán halálhozó humorista

Adósságokat hagyott hátra Albert Györgyi, Maksa Zoltán halálhozó humorista

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-22

Élete utolsó hónapjaiban nemcsak megrendült egészsége, de súlyos anyagi gondjai is nyomasztották Albert Györgyit. Már másodszor fordul elő Maksa Zoltánnal, hogy akiről paródiát készít, az meghal. 

 

A Bors úgy tudja, Albert Györgyi négymillió forintnyi hitelt készült felvenni a halála előtti héten. A riporternő az igénylés előtt több barátjától is kölcsönkért, hogy befizethesse felhalmozódott APEH tartozását. 
 
"Mondjon rólad viccet a Maksa!" – Nem csodálkoznánk, ha a jó adag feketehumorral átszőtt mondat hamarosan szárnyra kelne sztárberkekben. Maksa Zoltánnal (45) ugyanis másodszor fordult elő, hogy az a személy, akiről paródiát készített – korábban Faludy György, most Albert Györgyi –, néhány napon belül meghalt. Mindkét kabaré akkor került adásba, amikor a vicc főszereplői már nem éltek - olvasható a Blikkben.
 
Knézy Jenő - aki megjósolta a három olimpiai aranyat - már elhagyta a nevéből az "ifjabb" előtagot és soha nem fog úgy köszönni, hogy "Jó estét, jó szurkolást!", pedig megtehetné. Knézy Jenő megbékélt azzal, hogy folyton édesapjával hasonlítják össze. Interjú a Reggelben.
 

 
 
[ 597 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x