HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-08-22
Címlap / Showbiznisz / CD-n énekel a pápa

CD-n énekel a pápa

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-08-22

XVI. Benedek pápa először énekel hanglemezen a nemrégiben megjelent Alma Mater - Zene a Vatikánból című CD-n, amelyet a Universal-csoporthoz tartozó Geffen gondoz. 

 

Rendezvénynaptár
A katolikus egyházfő énekén kívül hallható a lemezen a pápa beszéde is latin, olasz, portugál, német és francia nyelven. "Meggyőződésem, hogy a zene valóban a szépség egyetemes nyelve, ami összeköti a jóakaratú embereket" - idézte a Universal kiadó közleménye a lemez megjelenése kapcsán XVI. Benedeket.


Mint írták, a pápa és a kórus hangját a római Szent Péter-bazilikában, a szimfonikus kíséretet a legendás londoni Abbey Road stúdióban rögzítették. A felvételen közreműködött a Római Filharmonikus Akadémia Énekkara Monsignor Pablo Colino vezényletével és a Royal Philharmonic Orchestra.

A CD-n három zeneszerző, a római katolikus olasz Stefano Mainetti, a felekezeten kívüli angol Simon Boswell és a mohamedán marokkói Nour Eddine komponált modern kísérőzenét a Szűz Máriát dicsőítő gregorián kórustételekhez.

A CD hivatalos bemutatóját november végén Rómában tartották.
 
 
 
[ 3827 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x