Benkő Dániel saját kollekciót tervez
Címlap / Showbiznisz / Benkő Dániel saját kollekciót tervez

Benkő Dániel saját kollekciót tervez

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-27

A nemrég feleségével kiteljesedett meztelenkedő lantművész újabb bejelentést tett: hamarosan saját ruhakollekcióval jelentkezik! Benkő Dániel régebben saját bevallása szerint sem nagyon adott magára: másnak kellett figyelmeztetnie, hogy öltözzön fel normálisan, sőt, néha arra is, hogy tegyen valamit a szájszaga ellen. De ennek vége! Benkő mára már egy igazi úriember, sőt úgy érzi, hogy annyira kitanulta a divat csinnyát binnyát, hogy kész egy saját ruhakollekció piacra dobására is! 

 

Rendezvénynaptár
Benkő Dániel nem tagadja, hogy régen nagyon sokan megszólták a külleme miatt, de bizony sokat tanult az építő jellegű kritikákból! "Segítőim voltak. Én tényleg nem nagyon adtam erre a dologra annak idején, de szóltak nekem, hogy tessék egyenesen állni, milyen az illatod, szájszag, a hajad hogy áll, a mellizmom nem elég erős. Oda kell figyelni, és száz százalékkal jobb lesz az önmegbecsülése és a mások által való megbecsülése" - meséli a tabutv.hu riporterének Benkő Dániel, aki az internetes sztártévé decemberi díjátadó gáláján az év legprovokatívabb celebjének járó díjat nyerte el.

"Engem mindig is érdekelt a divat, de most fogom csak elindítani a saját márkámat, a Daniel’s Selection-t. Egészséges ételekben és italokban is elindítom a vállalkozást. Valószínűleg ingekkel és táskákkal fogom kezdeni, mert meg akarom mutatni, hogy 63 éves korban is lehet, egy húszasok által hordott ruhákat is felvenni. A férfiak hajlamosak rá, hogy egy ponton túl feladják ezt a dolgot, de nem szabad engedni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Benkő Dániel, aki azt javasolja minden férfinak, hogy testépítéssel készüljön a tavaszra!

 


 
 
[ 1320 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x