Kozsó nem zárkózik el a biszexualitástól!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kozsó nem zárkózik el a biszexualitástól!

Kozsó nem zárkózik el a biszexualitástól!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-07

Az Ámokfutók egykori frontembere és több együttes néhai producere, akinek mára már, és szerintem ezt megállapíthatjuk, hogy hozzá nőtt a haja a tincséhez, nem zavarja a biszexualitás. Kozsó az embert nézi, illetve nézné, ugyanis párt keres. Szétnézett a neten, de újabban az intergalaktikus ismerkedés vonzza. 


Rendezvénynaptár
Kozsó mindig meglep minket valami furcsasággal lényéből adódóan. Mostanában is hallhattuk, hogy biszex barátnőt keres. "Nem biszex barátnőt szeretnék, hanem barátnőt és attól függetlenül, hogy a hölgy mit érez magáról, ez ettől független történet. Mint ahogy a szerelem is független (az első másodpercekben) mindenféle érzékiségtől. A személyisége ragad meg az embernek és nem az, hogy visel-e három nyaklánccal többet a nyakában vagy hosszú, rövid ruhában van. Lehet, hogy az is, hat mikor ránézel, de én abban hiszek, hogy nagyon sokat számít, hogy a lelke olyan legyen" - mesélte a tabutv.hu sztárvideójában az amerikai karrierrel is kacérkodó zenész.

"Volt egy nagyon kedves újságíró, aki valaminek köszönhetően ezt tartotta inkább címlap sztorinak és nem azt, hogy Kozsó igazándiból keres valakit. Már az is meglepett valakit, hogy a neten keresgélek. Könyörgöm keresgélnék egy ABC-ben is, hogy ha a polcra ki lennének ültetve a csajok, de nem így van. De nem is lenne rossz ötlet, árcédula nélkül természetesen, annyira tisztelni kell a nőket, de ott üldögélnének a plüssállatok mellett a bombázóknál bombázóbb csajok, akkor ott keresgélnék" - ecsetelte ötleteit a párkeresésről a tabutv.hu riporterének az énekes, akivel a Frizbi Hajdú Péterrel felvételén beszélgettünk.

Kozsó internetes párkereső hirdetésére állítólag több ezren jelentkeztek, és pár szinglivel találkozott is. "Annyira vak randik, hogy látsz egy képet róla, ő lát egy képet rólam. Cseréltek telefonszámot, amint megbeszélitek a randit, ott már sok minden eldől, hogy hogy szól bele a hölgy vagy például én mennyire vagyok szimpatikus neki, mikor fölismeri a hangom. És azt mondja, úristen ismerős a hangod lehet, hogy mégis te vagy a Kozsó. Akkor mondom: igen több mint valószínű, hogy én vagyok a Kozsó. Nagyon örülök, hogy idáig eljutottunk. Van kedved találkozni, van. Majd nem száll ki a kocsiból, mikor megérkezik helyszínre. Azért nem száll ki, mert még mindig kételkedik és megnézi, hogy a bejáratnál én állok-e, és a taxis meg ott áll, hogy lelépjen. Mert ilyen is volt. "

"Egyébként most azért nem foglalkozom ezzel a netes dologgal és töröm a fejem egy teljesen más dimenzión, mert ez baromi sok idő. A más dimenzió az intergalaktikus ismerkedés. Bolygóközi utazások szervezése nők által lakott bolygókra férfiaknak. Ilyenek vannak!" - osztotta meg velünk párkeresési elképzeléseit az énekes a Tabu Tv sztárvideójában. 
 
[ 2029 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x