Barbara Walters tette tönkre Ricky Martint?
Címlap / Showbiznisz / Barbara Walters tette tönkre Ricky Martint?

Barbara Walters tette tönkre Ricky Martint?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

Barbara Walters rontotta volna el Ricky Martin karrierjét? A 80 éves riporterhölgy mindenesetre hibásnak érzi magát az egykori latin popsztár hanyatló pályájáért. Bevallotta, ma már helytelennek tartja azt a tíz évvel ezelőtti interjút, amiben konkrétan rákérdezett Ricky szexuális hovatartozására. 

 

"2000-ben nagyon nagy nyomás alá helyeztem Rickyt, hogy elmondja, meleg-e vagy sem. Ő nem volt hajlandó vallani, ezért mindenki feltételezte, hogy meleg. Sokan azt mondják, ez tette tönkre a karrierjét, és ha visszagondolok rá, akkor belátom, hogy nem volt helyes feltennem ezt a kérdést neki" - emlékszik vissza a veterán riporter.

Azonban neki sem sikerült megtörnie a ma már 38 éves Martint, aki soha nem nyilatkozott nemi identitásáról. Ricky Martinnak ikerfiai vannak egy béranyától, de kapcsolatait mindig sikerült titokban tartania a médiától. Barbara megnyugodhat, mert annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban már nem számít akkora sztárnak, latin Amerikában még mindig nagy népszerűségnek örvend.


 
 
[ 1973 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x