Kiszel Tünde nem érti Sarka Kata vádaskodását!
Címlap / Showbiznisz / Kiszel Tünde nem érti Sarka Kata vádaskodását!

Kiszel Tünde nem érti Sarka Kata vádaskodását!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Mióta Kiszel Tündét majdhogynem kipenderítették az egyik hazai magazin tavaszi bulijáról, azóta celeb tiltólistáktól, szitkozódásokról és Kiszelezéstől hangos a sajtó. A sztárok sorra nyilatkoznak Kiszel Tündiről, de mi őt magát kérdeztük az elmúlt hetek eseményeinek igazságtartalmáról. A híresség elárulta, hogy szerinte az egész tiltólistázás egy hülyeség, de beszélt arról is, hogy nem érti Sarka Kata ellene tett nyilatkozatait. 

 

"Ez a tiltólista ostobaság! Egy valamire való cég nem csinál ilyet, mivel ez diszkrimináció! Csak felfújták az egészet... most ha valakinek nem szimpatikus a kék szemű ember, akkor nem engedi be? Vagy mondjuk diszkriminálja, mert sötét bőrű?" - mondta el a Tabu Tv riporterének Kiszel Tünde, aki elárulta, hogy lenne bőven olyan ember, akivel nem bulizna együtt.

Kiszel a válasza szerint azokkal a hírességekkel nem kívánna együtt szórakozni, akik igazságtalanul bántják meg őt, vagy úgy köt belé, hogy Ő nem bántotta soha. "Sajnos van ilyen a celeb világban, és ez nagyon rosszul esik! Ez nem szép dolog... Az illető nő, és nem már, mint Sarka Kata, aki legutóbb méltatlanul és igazságtalanul belém kötött. Én soha nem bántottam őt!" - osztotta meg a tabutv.hu riporterével Kiszel Tünde, aki szerint Hajdú Péter felesége csak így akar címlapokra kerülni.

 
 
[ 2547 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x