Cseke Katinka orrba vágta Liptai Claudiát
Címlap / Showbiznisz / Cseke Katinka orrba vágta Liptai Claudiát

Cseke Katinka orrba vágta Liptai Claudiát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

A Jóban Rosszban színésznője elárulta, hogy nem csak Damu Rolanddal került durva összetűzésbe annak idején, hanem egy jelenlegi kollégájával, Liptai Claudiával is. Cseke Katinka arról mesélt, hogy annak idején még a Színművészeti Főiskola felvételi vizsgáján kellett véresen összeverekedniük. 

 

A bankos reklám kedves asszisztensnője most a Tabu Tv-nek beszélt a Jóban Rosszuban-ban játszó színész kollégáival történt régi afférjairól. "Damu Roland annak idején tokostól rám rúgta az ajtót. Marha egyszerű a dolog: én benn voltam a lakásban, Ő pedig kinn volt a folyosón, és nem akartam beengedni. Ezután az akciója után pedig vége is lett a kapcsolatunknak!" - meséli a tabutv.hu riporterének Cseke Katinka, aki nem csak Damuval, hanem Liptai Claudiával is "összetűzésbe" keveredett.

"Ez nem cicaharc volt, hanem egy kőkemény dolog! Egy helyzetgyakorlat volt, amivel felvételiztünk a színművészetire. Nekem a szám repedt fel, Claudiának pedig az orra. Ez nem arról szólt, hogy szép és helyes vagyok, hanem arról, hogy abban a 15 percben mennyire vagy szenvedélyes, és bizony ott kapsz egy kurva nagy pofont!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a színésznő, akivel a Frizbi Hajdú Péterrel felvételén beszélgettünk.
 
 
[ 4056 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x