Megszűnt Csomor Csilla státusza!
Címlap / Showbiznisz / Megszűnt Csomor Csilla státusza!

Megszűnt Csomor Csilla státusza!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Még március végén kapott szárnyra a hír, miszerint Gregor Bernadett után Csomor Csilla is közalkalmazotti státusz nélkül maradt a Magyar Színházban. Az ex-közalkalmazott színészek helyett azóta már nyolc pályakezdőt felvettek, de Csilla ez idáig még nem reagált kimerítően a történtekre. A Tabu Tv videójából, most kiderül az igazság! 

 

"A Magyar Színház a szerelmem, 18 éve ott vagyok tag. Pillanatnyilag a közalkalmazotti státuszom szűnt meg, de ez csak egy formai döntés. Vállalkozói formában folytatom az ottani működésemet, és ez egy nagyobb fajta szabadsággal jár. Most, hogy kiszabadultam a palackból, épp az ürömben az örömet találtam meg!" - meséli a tabutv.hu riporterének a volt Barátok Közt szereplő, Csomor Csilla, aki rendületlen várja az újabb kihívásokat.

A színésznő elárulta, hogy szabadúszónak lenni mindenképp bizonytalanabb, de van egy másik oldal is: az pedig a szabadságérzet. "Azt gondolom, hogy ma már megengedhetem magamnak, hogy szabad ember legyek, vesztenivalóm nincs. Nem fordítok hátat sem a televíziózásnak, sem a színháznak, sem az egyéb megkeresséseknek. Örömmel mondhatom, hogy én most egy kiegyensúlyozott, boldog ember vagyok, és végre jól érzem magam a magánéletemben is!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Csomor Csilla.

 
 
[ 2824 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x