Hujber Ferenc és Horváth András versenyeznek a Hungaroringen...
Címlap / Showbiznisz / Hujber Ferenc és Horváth András versenyeznek a Hungaroringen

Hujber Ferenc és Horváth András versenyeznek a Hungaroringen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Majális a versenypályán: Serdült Orsi és Budai Zsuzsi is versenyezni fognak a Gyorsasági Bajnokság futamain. 

 

Hujber Ferenc, Serdült Orsi és Budai Zsuzsi is versenyzői licencet szereznek, mert mindhárman indulnak az idei gyorsasági versenyek valamelyikén. Az idei autós gyorsasági versenyhétvégék mindegyikén két VIP autót indítanak a szakágnak és két csapatnak köszönhetően. A VIP autók pilótái hírességek és közéleti személyiségek lesznek.

Hujber Ferenc örömmel fogadta a versenyzői felkérést, hiszen most a lóerőket a versenyautó volánja mögül irányíthatja majd. Április 26-án elméleti és gyakorlati vizsgát fog tenni a Hungaroringen, melynek során életében először fog egy versenyautó kormányához ülni. "Izgatottan várom milyen lesz az első alkalom, hiszen eddig csak szimulátorokban próbáltam!" - mondta a Reggeli műsorvezetője.


Serdült Orsi és Budai Zsuzsi a Budapest-Bamako Rally után még több izgalomra vágyik, ezért ők is "beneveztek" az autós gyorsasági versenyek egyikére. "Még nem tudjuk egymás ellen küzdünk-e, de már nagyon várjuk az adrenalin túltengést. Itt minden sokkal gyorsabban fog történni, ezért jobban kell majd figyelnünk is" - lelkendezett Orsi, amikor beszámolt a lehetőségről.

A két VIP autó a Genex Suzuki Bio Kupán indul először, május 1-jén. A versenyautók pilótái Hujber Ferenc és Horváth András lesznek. A VIP autók az idei szezon összes futamán rajthoz fognak állni.


A felnőttek mellett a gyermekeket is többféle programmal várja a szezonnyitó hétvégén a "Hungaroring Majális" – a Material Center Kupa. A gokart pálya mellett lesz ugrálóvár, rodeo bika, arcfestés, illetve gladiátor játék.

Mivel a kisgyermekek kivételével mindenki számára látogatható lesz a box utca, ezért lehetőség adódik a sztárokkal pár szót váltani, esetleg autogramot kérni. A boxok mögötti területen kialakításra kerül a "Győztesek sátra", ahol minden futam végén találkozni lehet a díjazott versenyzőkkel egy-egy interjú erejéig, illetve autogramot is itt lehet tőlük szerezni.


A szezonnyitó versenyhétvége az április 30-ai szabadedzéssel kezdődik, reggel 9 órától, majd a versenynapokon, május 1-jén, reggel 8 órakor indul aznap az első időmérő edzés, valamint május 2-án, reggel 8:45-től kezdődnek a futamok a Formula autók második versenyével. További információért kérjük, látogasson el a www.mnasz.hu weboldalra


 
 
[ 2814 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x