Judy Nero: Engem mindenki bánt!
Címlap / Showbiznisz / Judy Nero: Engem mindenki bánt!

Judy Nero: Engem mindenki bánt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-12

Az ex-pornósztár úgy érzi, hogy egyre jobban hasonlít Kiszel Tündére. Judy Nero-nak most például egy internetes újsággal gyűlt meg a baja... 

 

Judy Nero már hónapok óta lelkesen vezeti saját internetes naplóját, amit több ezren néznek meg naponta, ám úgy tűnik, hogy ez nem mindenkinek tetszik. "Először is el kell mondjam, hogy engem mindenki bánt, és lassan kezdem magam Kiszel Tündének érezni! Van egy internetes oldal, amit régen nagyon sokra tartottam, de az utóbbi időben nagyon elharapódzott a helyzet köztünk, ugyanis úgy írnak cikkeket emberekről, hogy nem kérdezik meg előtte a szereplőt, akiről szól a cikk!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Judy Nero, akinél most a blogját ért támadások verték ki a biztosítékot.

"A napokban megjelent egy olyan cikk, ahol pornósok blogjait elemezték ki. Nem azon sértődtem meg, hogy leherótozták az oldalt, hanem azon, hogy az újságíró a blogon kommentező olvasóimat csökött agyúnak nevezte. Kellemetlen dolog történt, mert felhívtam ezt az újságírónőt, és megkértem arra, hogy ha máskor ír rólam, akkor egyeztessen. Ő erre mondta, hogy ez nem egy interjú volt, amit egyeztetnie kellett volna!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Judy Nero, aki nem érti, hogy miért minősítik így az Ő olvasóit.

"Mondtam, hogy rólam bármit írhat, és akárhogyan leherótozhat, de azt nem viselem el, hogy valaki a munkámat, vagy az olvasóimat szapulja! Megkértem arra, hogy ne írjon rólam többet! Én úgy gondolom, hogy egy újságírónak lojálisnak kell lennie az összes interjúalanyával szemben, attól eltekintve, hogy azt az embert szereti, vagy nem szereti!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában az ex-pornószínésznő, aki elárulta, hogy a Velvet írása miatt anyagi kára is keletkezhet.
 
 
[ 3640 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x