Bakáts Tibor nem lenne újra Megasztár ítész!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Bakáts Tibor nem lenne újra Megasztár ítész!

Bakáts Tibor nem lenne újra Megasztár ítész!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-10

Bakáts Tibor Settenkedő rengeteg dolgot nem ért a kereskedelmi televíziók működésében. 


Rendezvénynaptár
"A tehetséggondozás Magyarországon nagyon gyatra állapotban van. Szerintem mi aránylag jól kiválasztottuk azokat akik egy karrierre, vagy pályára alkalmasak lennének, de azon túlmenően, hogy mennyi pénzt lehet belőlük levenni, nem láttam azt, hogy futtatnák őket!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Bakáts Tibor, aki szerint amíg Európa nem gondolja Rúzsa Magdiról, hogy tehetséges énekesnő, addig itthon a tehetséggondozás nulla.

Ősszel mindkét kereskedelmi csatorna új tehetségkutató műsort indít. Az RTL Klub az X-Faktor, míg a TV2 a Megasztár című műsorokkal próbál minél nagyobb nézettséget elérni, aminek Bakáts finoman szólva sem örül. "Én a TV2 csatornát és a mega médiákat nagyon utálom, mert összefonódnak bennem más rossz érzésekkel" - meséli a Tabu Tv internetes videójában a színész, aki korábban a Megasztár zsűrijében közt foglalt helyet.

"Nem ülnék vissza a zsűri székbe. Nagyon örülök, hogy ez a három év ennyire tiszta volt, és most minden bizodalmamat a szakértő zsűri kezébe teszem. Nagyon érdekes, hogy a Fenyőt kirakták, mert némileg azért értett a zenéhez..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Bakáts Tibor, aki szerint a megfelelő versenyekhez felelősen gondolkodó televíziósok kellenének.


 
 
[ 1853 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x