Bikát szelídítettek a sztárok
Címlap / Showbiznisz / Bikát szelídítettek a sztárok

Bikát szelídítettek a sztárok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-23

Tóth Gabi és a Mirigyek még koktélt is kevertek a Harley Fesztiválon. 


Rendezvénynaptár
Tóth Gabi, Terecskei Rita, Ganxsta Zolee és az Irigy hónaljmirigy két tagja, Sipos Tomi és Papp Feri nem kis feladatra vállalkozott a hétvégén. A hazai hírességek bikát "szelídíteni" érkeztek Jack bácsi házához az idei Harley Fesztiválon.


Bár Jack bácsi bikája nem rohangált és rúgott, azért nehéz feladata volt Tóth Gabinak, Terecskei Ritának és Papp Ferinek, amikor a pörgő-forgó állat hátán próbáltak maradni. Sipos Tomi még egy kis extra nehezítést is kapott, mert Ganxsta Zolee vette kezelésbe a gyorsaságot szabályozó gombot. Talán ezért sem sikerült az Irigy Hónaljmirigy tagjának túl sokáig a bika hátán maradni.


"Nagyon nehéz volt tartani magam és hát igazság szerint, leesni sem lehet egy kis sérülés nélkül a bika hátáról" – mondta a legtovább bika-háton maradó Terecskei Rita, aki a Zanzibar-ral fel is lépett az ország legnagyobb motoros fesztiválján.


Tóth Gabi, Sipos Tomi és Papp Feri az erőt próbáló "bika-lovaglás" után hűsítő koktélra vágyott. Így hírességeink maguk álltak a pultba, hogy a jellegzetes Tenesse whiskey-ből finom italt keverjenek a maguk és a Jack ház vendégeinek legnagyobb örömére.

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 3377 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x