Sztár kivánságok: helikopter, csoki, csipsz és bio tea
Címlap / Showbiznisz / Sztár kivánságok: helikopter, csoki, csipsz és bio tea

Sztár kivánságok: helikopter, csoki, csipsz és bio tea

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

David Guetta, Pet Shop Boys, Jamiroquai, Chemical Brothers, Paul van Dyk, Paul Kalkbrenner, Tricky, Paul Oakenfold, Pink Martini, Sven Väth - megannyi sztár megannyi kéréssel érkezik a Heineken Balaton Soundra. Van, aki helikopteres szállítást, van, aki csokit és csipszet kér és akad, aki saját magának főz. Mindezt július 8-11. között, Zamárdiban. 

 

"Semmilyen körülmények között nem szabad a megadott listától eltérő ételeket adni!" – áll a felszólítás az idei Heineken Balaton Sound egyik sztárjának kívánságlistáján, s mint megtudtuk a művész rendkívül szigorú étrendjének megszegése komoly egészségügyi problémát és a show lemondását jelentené. Épp ezért alapanyagok és konyhai eszközök állnak a listán, hogy majd a művész maga tudja elkészíteni a kívánt és megengedett étket.

Huszonegy fővel érkezik a Sound egyik sztárja és összesen hetvennégy törölközőt rendeltek a fellépés előtt, alatta és utána na meg néhány sört, drága pezsgőt, csokit és csipszeket. A nem túl részletes kívánságlistán azonban kiemelték, csak Budapesten, a Lánchíd pesti hídfőjén lévő szállodában hajlandóak megszállni.


A Dj-k fogyasztási szokásaiban nagy a szórás: van ki a Dj pultba egy minihűtőt rendelt 3 db pezsgővel, sörrel és vízzel, egy másik Dj viszont kért egy üveg tequilát, egy üveg vodkát és egy üveg whikey-t, négy üveg pezsgőt, harminchat üveg sört némi üdítőt és vizet. A fellépő zenekarok közt az egyiknek a sör, bor, vodka, pezsgő választékon túl vitamin tabletták és bio tea szerepel a listán, egy másik fellépő banda 100 db törölközőt kér és az alkoholon kívül nagy mennyiségű ginseng teát.

Messze a legnagyobb várakozás David Guetta szombati fellépését kíséri. Miközben a francia sztár pár éve még klubokban játszott, tavaly a Heineken Balaton Sound 8000 fős arénáját töltötte meg, 2010-ben már csak a Nagyszínpadon, fő műsoridőben vállalt fellépést, méghozzá úgy, hogy a show után azonnal helikopterrel kell tovább repíteni egy szerb fesztiválra…

A foci VB döntője épp a Sound vasárnapjára esik, így Jamiroquai koncertje - a fesztivál nagyszínpados záró eseménye – csak a VB után kezdődik, a mérkőzést a közönség a strandon és a küzdőtéren óriási kivetítőkön követheti. Ennek Jay Kay és csapata is örül, lévén a döntőt ők sem szívesen hagynák ki…

A tavalyi kívánságlisták között Moby ridere tűnt a leginkább különlegesnek: ő egy komplett konditermet rendeztetett be a színfalak mögött. Amikor meglátta, hogy a szervezők ezt teljesítették, nagyot nevetett: "ezt még sehol a világon nem vették komolyan”" – mondta a maximalista soundosoknak. Reméljük, idén is elégedettek lesznek a Heineken Balaton Sound sztárjai és vendégei!

 
 
[ 2231 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x