A rajongók adakoznak David Lynch új filmjéhez
Címlap / Showbiznisz / A rajongók adakoznak David Lynch új filmjéhez

A rajongók adakoznak David Lynch új filmjéhez

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-27

A közönség interneten gyűjtött adományaiból készítik a hollywoodi rendező új dokumentumfilmjét, amely saját karrierjéről szól. 

 

Rendezvénynaptár
David Lynch számos kultikus film, köztük A sötétség útja - Mulholland Drive, a Radírfej (Eraserhead) és a Twin Peaks rendezője. Most készítenék az életéről szóló dokumentumfilm sorozat harmadik részét Lynch Three címmel, de nem tudták hagyományos módon megoldani a finanszírozását.

Jon Nguyen producer szerint a filmeknél rengeteg idő megy el a pénz felhajtásával, ezért felvetették David Lynchnek a tömeges finanszírozás ötletét, ő pedig rábólintott. Lynch egy absztrakt önarcképet is rajzolt, ebből mindenki kap egy nyomatot, aki legalább 50 dollárt adományoz a filmhez. Választható azonban helyette az önarcképpel díszített poló is.

Az adakozók még a film tartalmába is beleszólhatnak: kérdéseket javasolhatnak, amit a filmben feltesznek a rendezőnek.

Hollywoodban egyre gyakoribb, hogy a filmekhez az interneten kérnek tömeges adományokat a közönségtől, több olyan weboldal is van, ahol azzal csábítják az adakozókat, hogy a film végén szerepelni fog a nevük producerként.

Ridley Scott, a Robin Hood és a Gladiator rendezője pedig a következő filmjét a közönség által a YouTube videómegosztó portálra feltöltött felvételekből készíti majd.






 
 
[ 2295 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x