Lakatos Krisztián örökre Washingtonba költözik
Címlap / Showbiznisz / Lakatos Krisztián örökre Washingtonba költözik

Lakatos Krisztián örökre Washingtonba költözik

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-04

A Megasztáros egy luxushajóval utazik a tengeren túlra, aztán pedig a világsztárság reményében ott is marad. 

 

Lakatos Krisztián jelenleg a februárban megrendezésre kerülő nagyszabású koncertje miatt idegeskedik, ugyanis semmi sem úgy jön össze a rendezvénnyel kapcsolatban, hogy szeretné. A Megasztárban feltűnt ifjú énekes a koncerttel egyidejűleg egyébként egy 12 sláger dalt tartalmazó lemez kiadásán is dolgozik, ami ha minden jól megy, akkor az utolsó cédéje lesz.

"Komoly szakmai tudást szeretnék belefektetni a lemezembe. Szeretném, ha minden dal élő zenekarral lenne felvéve és minden dalból komoly sláger születne. Egyben egyébként ez is lesz az utolsó lemezem, mert már száz százalék, hogy márciusban el fogok utazni és nem biztos, hogy haza fogok jönni Magyarországra..." - meséli a tabutv.hu riporterének az énekes, aki nagy tervekkel vág neki az utazásnak.

"Márciusban indul egy közel negyven emeletes világjáró luxushajó, amin a zenekarommal napi két órát kell majd játszanom és énekelnem amerikaiaknak. A hajó végállomása New York lesz, onnan pedig majd átmegyek nagybátyámhoz Washingtonba, és ott is maradok. Nagyon családcentrikus vagyok, ezért nehéz lesz itthagyni a szeretteimet, de vagyok annyira optimista, hogy másképp kezelem ezeket a dolgokat és az életcélom motivál arra, hogy a fájdalmamat palástoljam!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Lakatos Krisztián, aki a döntésével nem csak az eddig felépített karrierjét, hanem az egész családját is elhagyja.

Az ifjú Megasztáros végső célja egyébként a világsztárrá válás, amelyre komoly esélyt lát. "Egy komoly amerikai lemezszerződést szeretnék egy kiváló menedzserrel. Ehhez minden kapcsolatom és minden időm megvan... azt szokták mondani, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen, én pedig hiszem azt, hogy az álmaim meg fognak valósulni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lakatos Krisztián.
 
 
[ 2175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x