Nkuya Sonia megmutatta a kígyóját
Címlap / Showbiznisz / Nkuya Sonia megmutatta a kígyóját

Nkuya Sonia megmutatta a kígyóját

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-30

Kevesen tudják, hogy a Megasztáros testét egy óriási kígyó alakú tetoválás díszíti, a Tabu Tv riportjában azonban nem csak beszélünk róla, hanem meg is mutatjuk a csúszómászót. 

 

Rendezvénynaptár
Nemrég egy rendezvényen több százan csodálhatták meg Nkuya Sonia kígyó formájú tetoválását, amelyet az öltözőjében a Tabu Tv riporterének is megmutatott teljes terjedelmében.


"Ez a nagy kígyó 18 éves koromban készült, születésnapom után engedték megcsináltatni a szüleim. A mintát édesanyám tervezte meg, mert Ő festőművész. Neki az a kézjegye, amit én a testemen hordozok... ha már ő egyszer nem lesz nekem, akkor tudni fogom, hogy itt lesz velem!" - meséli a tabutv.hu riporterének a Megasztáros.

"Picit bibliai vonatkoztatása is lehet annak, hogy kígyó van a hátamon. Hozzá lehet tenni, hogy ez az ösztöneimet jellemzi: amit lehet, azt tegyük meg akkor, amikor akarjuk!" - magyarázza a figurát az énekesnő, aki 18 évesen egyébként még befejezetlenül hagyta a testén a csúszómászót, ezért pár héten belül lesz csak teljes a látvány.
 
 
[ 4608 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x