Kustánczi Lia már nem csak énekes, hanem DJ is
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kustánczi Lia már nem csak énekes, hanem DJ is

Kustánczi Lia már nem csak énekes, hanem DJ is

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

A Playmate szerint a szépség mulandó, ezért muszáj, hogy az ember azon kívül másban is meg tudja mutatni a tehetségét. Lia lassan egy éve énekel, pár hete pedig már lemezlovasként is vállal felkéréseket. 


Rendezvénynaptár
Kustánczi Lia egy évvel ezelőtt még elsősorban csak a gyermekvállalásra tudott gondolni, de most átlendült ezen a dolgon és inkább a szórakoztatóiparban kötné le az energiáit.

"A sokrétűség szerintem nagyon jó egy ember életében. Hálás vagyok a jóistennek és azoknak az embereknek akik körülvesznek, hogy sok mindent kipróbálhattam az életben. Modellként sok évet lehúztam, de a szépség mulandó, az idő pedig megy, úgyhogy most a zenében szeretném az alkotóerőmet és az alkotóvágyamat kamatoztatni" - meséli a tabutv.hu riporterének a szépség.

"Az életem most teljesen a karrierre koncentrálódik. Az éneklést egy jó háromnegyed éve elkezdtem, most pedig törekszem arra, hogy a zene iránti szeretet ne csak ezen a szinten maradjon, hanem fokozódjon. Szerintem ezzel a DJ sztorival tényleg tudjuk majd fokozni az érzést, úgyhogy egyáltalán nem bánom, hogy belefogtam a lemezlovaskodásba..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Kustánczi Lia, aki eddig két buliban csillogtathatta meg a lemezpörgető tehetségét.

Kustánczi Lia egyébként nemcsak hogy DJ, de abból is a turbóbbik fajta, ugyanis a hazai lemezlovasoktól eltérően ő nem kettő, hanem három lemezjátszóról fogja pörgetni a zenéket.

"Ezzel a megoldással az egyik előző bulimon például a retro zenéket tudtam ötvözni a mai slágerekkel, ebből pedig egy olyan egyveleg született, amitől az emberek megőrültek! Én eddig is a zene szerelmese voltam, de most úgy érzem, hogy megtaláltam azt az utat, amiben tényleg jól érzem magam és alkotni tudok..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lia.


 
 
[ 3722 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x