Freire Szilvi mindent kipróbált
Címlap / Showbiznisz / Freire Szilvi mindent kipróbált

Freire Szilvi mindent kipróbált

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-28

A szépség a lehető legtöbb sportágban kipróbálta már a tehetségét, a legjobban a műugrást szenvedte meg, ugyanis egy versenyen egyszerre törte el a két lábfejét. 


Rendezvénynaptár
A Tabu Tv stábja nemrég egy fitnesz teremben talált rá Freire Szilvire. A szépségkirálynő folyamatosan karbantartja a testét, azonban mint kiderült, ez egyáltalán nem újkeletű dolog az életében.

"Igyekszem fitt lenni és rendszeresen sportolni és ezt ajánlom mindenkinek. Nálam ez nem csak a szakmám miatt fontos, hanem azért is, mert nagyon fontos számomra az egészség és a jó közérzet" - meséli a tabutv.hu riporterének a szépség, aki eddig szinte minden létező sportágat kipróbált.

"Tini koromban egy három évet műugrottam, nagyon szerettem, de megszenvedtem miatta, amikor eltörtem mindkét lábfejemet egyszerre. Kipróbáltam még a teniszt, a ritmikus sportgimnasztikát, a jazzbalettet és sok minden mást... Mindent csak két-három éven keresztül csináltam, mert szeretem a változatosságot és nem bírom, ha hosszútávon egy valamit kell csinálnom!" - mondta el az internetes sztártévé videójában Freire Szilvi.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4081 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x