Verebes István tényleg felmond
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Verebes István tényleg felmond

Verebes István tényleg felmond

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

A Kabaré24 vezetője még az évad végéig marad, de utána lemond posztjáról. Verebes szerint a fenntartóik azt sem tudják, hogy mennyibe kerül egy százas szög. 


Rendezvénynaptár
Verebes Istvánnal az általa vezetett Kabaré24-ben, a Mikroszkóp Színház utódjában adott interjút a Tabu Tv riporterének.

"A feleségem nem színész, hanem üzletasszony. Van egy 33 éves fiam, aki filmrendező, van egy 31 éves lányom, aki színésznő és van egy 14 éves fiam, aki nyolcadik osztályos tanuló. Egy nagyon unalmas polgári életet élek: szabadidőmben többnyire kávéházakban ülök, könyvet olvasok, újságot olvasok, otthon zenét hallgatok, internetet böngészek és kutyát sétáltatok" - meséli a tabutv.hu riporterének a művész.

"Nem tudom, hogy a gyerekeim büszkék-e rám, de én nagyon büszke vagyok rájuk és ez szerintem fontosabb. Látja, ezt mondjuk nem vétettem el! Mind a három gyerekem becsületes és őszinte ember, erre vagyok talán a legbüszkébb..." - mondja Verebes az internetes sztártévé videójában.

A férfi ha tehetné, akkor rengeteg mindent megváltoztatna az életében, ugyanis állítása szerint rengeteg dolgot elrontott. "A színházigazgatásban jó, ha az ember ötvenet betalál a százból, a kérdés csupán az, hogy belátja-e valaki, hogy ő hibázott?! Itt is sokmindent elszúrtam. Jó szándékból, szorgalmasan, de elszúrtam..." - vallja be a Tabu Tv felvételén Verebes István, aki ezek után nem csoda, hogy hamarosan távozik a Kabaré24 éléről.

"Nem szoktam a döntéseimen változtatni túlzottan, ezért július 31-ig kitöltöm az évadot, aztán pedig egy új vezető jön ide helyettem. A mi jelenlegi fenntartóink nagyon jóindulatú emberek, de fogalmuk sincs arról, hogy egy színház miképp működik... Döntéseket és rendelkezéseket hoznak, de azt sem tudják, hogy mennyibe kerül egy százas szög!" - zárja le a felmondásáról szóló nyilatkozatát Verebes.


 
 
[ 1692 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x