Charlie Sheent kirúgták, ő machetét lóbálva ünnepelt
Címlap / Showbiznisz / Charlie Sheent kirúgták, ő machetét lóbálva ünnepelt

Charlie Sheent kirúgták, ő machetét lóbálva ünnepelt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Hiába hatalmas siker A két pasi meg egy kicsi, a televíziós sorozat gyártója szerződést bontott a zűrös életű színésszel.  

 

Charlie Sheen a TMZ.com bulvár portál szerint így kommentálta kirúgását: "végre szabad vagyok... végre szabad vagyok!" Közben egy machetet lóbált a feje felett egy Beverly Hills-i épület tetején.

A színész ügyvédjének címzett 11 oldalas felmondó levél egyebek között azzal indokolja a döntést, hogy "ügyfele veszélyes önpusztító magatartást folytat és úgy tűnik, hogy nagyon beteg." Az ügyvéd szerint viszont a producer sértettsége miatt bontottak szerződést, ez pedig nem lehet erre ok, ezért perelnek.


A Warner Bros. Television már februárban, Charlie Sheen legutóbbi drogügye és azt követő verbális ámokfutása után felfüggesztette a forgatásokat. A színész ugyanis nyilvánosan sértegette a sorozat producerét és ötletgazdáját, Chuck Lorrét.

Több nyilatkozata is közröhej tárgyát képezi az interneten, ahol a videómegosztó oldalakat ellepték kirohanásainak megvágott, felturbózott változatai. Legutóbb egyébként azt bizonygatta nyilvános vér- és vizeletminta adással, hogy már tiszta - ezt mondjuk az előzmények miatt így sem hiszi el neki senki.

Arról egyelőre nincs hivatalos döntés, hogy A két pasi meg egy kicsi című sorozatot folytatják-e, bár korábban elhangzottak olyan nyilatkozatok, hogy ez elképzelhetetlen Charlie Sheen nélkül.

Charlie Sheen volt messze a legjobban fizetett televíziós színész, de ezután is tellik majd neki drogokra, hiszen twitter oldala és online talk showja szépen jövedelmez.

Közben zajlik Sheen és volt neje gyermekelhelyezési vitája is, a TMZ.com értesülései szerint az ügyvédek igyekeznek peren kívül megegyezni, ennek érdekében kérésükre el is halasztották a holnapi bírósági tárgyalást, de még nem tudtak megállapodni. A fő ellentét, hgy legyen-e jelen gyermekfelügyelő, amikor az ikrek Charlie Sheennél vannak.
 

 
 
[ 5681 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x