Bíró Andi átszabatja magát!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Bíró Andi átszabatja magát!

Bíró Andi átszabatja magát!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-03

Kovács Lázár ex-szeretője mellnagyobbítást és mellfelvarrást is kért dr. Révész Zsolt plasztikai sebésztől. 


Rendezvénynaptár
Bíró Andrea nemrég óriási elhatározást hozott, ugyanis a Kovács Lázárral közös gyermekük születése óta megváltozott testét most plasztikai sebész segítségével alakítaná vissza a régi formájára. Andit a Tabu Tv stábja is elkísérte a kombinált műtétet végző dr. Révész Zsolt plasztikai sebész rendelőjébe, ahol a 22 éves lány minden információt megkapott a hetekben esedékes szépészeti beavatkozásról.

"Nekem egy mellnagyobbítást kellene végezni..." - mondja sóhajtva nagy vágyát a szakembernek Bíró Andi, aki hamarosan megoldást is talált a problémájára.

"Egyértelmű, hogy egyrészt implantátumra van szükség mind a két oldalon, másrészt pedig egy úgynevezett mellfelvarrás is kell majd, hogy a megereszkedést okozó bőrszövetet el tudjuk távolítani. A legszebb alakhoz egy zsírszívást is érdemes csinálni a derék, a has és a bricsesz területen, hiszen az ezek kombinációjával elvégzett műtétek után tudjuk majd a legszebb eredményt elérni!" - ismerteti a folyamatot a Révész plasztika vezetője, aki szerint szülés után nem ritka, hogy hasonló problémával fordulnak hozzá a páciensek.

Dr. Révész Zsolt szerint a műtét szinte teljesen nyomtalan marad, mert a mellek alatt, a köldökben és a bugyi vonalban lesznek elrejtve a hegek. "A plasztikai műtétek után jellemző az, hogy hamar talpra kell állni, ez az ön esetében sem lesz másképp. Bármelyik műtétről is beszélünk, ez nem fekvőbetegség, de azért az első öt napban szükséges egy pihenő életmód..." - adta hírül a tabutv.hu felvételén a sebész, aki első körben csak a mellnagyobbítást végzi el a sztárséf egyik gyermekének anyján. A konzultáción megbeszéltek szerint Bíró Andi az elkövetkezendő hetekben fog kés alá kerülni, a klinikára pedig természetesen a Tabu Tv kamerája is elkíséri majd!


 
 
[ 4519 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x