Valaki megfogta Hajdú-Sarka Kata fenekét
Címlap / Showbiznisz / Valaki megfogta Hajdú-Sarka Kata fenekét

Valaki megfogta Hajdú-Sarka Kata fenekét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

A Tabu Tv riportere véres küzdelem árán próbálja kideríteni, hogy ki akarhatott közelebbi kapcsolatba kerülni Hajdú Péter feleségével. 

 

Az esti celebes rendezvényeken mindig történik valami izgi. A legutóbbi ilyen eseményen például Sarka Kata alsó fertályával szeretett volna valaki közelebbről megismerkedni, csak azt nem tudjuk, hogy ki.

"Itt álltam, beszélgettem valakivel és egyszercsak valaki megfogta a fenekem... azt hittem, hogy a beszélgetőtársam volt, meg is kérdeztem tőle, ezen pedig jól meg is sértődött. Nem tudom ki volt az, de inkább hagyjuk is. Petit ne avassuk be ebbe a dologba, jobb ez így!" - nevet fel a tabutv.hu videójában Hajdú Péter gyermekeinek anyja, aki szerint egyébként a féltékenység nincs jelen túl dominánsan a kapcsolatukban.

"Peti már nem féltékeny típus és nálam is elmúlt ez a dolog. A kapcsolat elején ez még tök izgalmas, de most már nem foglalkozunk ezzel. Egyszer egy újság főszerkesztője nyomult rá a Petire. Ott ültem mellette és tőlem két méterre kérte őt a lány arra, hogy hagyjon el engem érte... 19 évesen ezt nem tudtam kezelni és magamban őrlődtem, de most ráborítanám az asztalt a delikvensre!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Hajdú-Sarka Kata.

Kata szerint férje sokkal kulturáltabban kezelne egy hasonló szituációt. "Annak idején a Kész átverésben volt egy hasonló helyzet, Peti ott jól kezelte a dolgot, de nem vagyok benne biztos, hogy egy életszerűbb helyzetben is ugyanígy lenne" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a sztáranyuka.
 
 
[ 5161 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x