Verebes István zsírleszívást fontolgat
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Verebes István zsírleszívást fontolgat

Verebes István zsírleszívást fontolgat

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Csak a Tabu Tv kamerája kísérhette el Verebes Istvánt dr. Révész Zsolt plasztikai sebész rendelőjébe. Az ex-színházigazgató egyszerűen nem tud hatékonyan fogyókúrázni, ezért orvosi segítséget kért... 


Rendezvénynaptár
Verebes István hosszú évtizedek óta próbálkozik különféle fogyókúrás módszerekkel, azonban eddig egyetlen dolog sem volt hatásos nála. A 110 kilót nyomó művész most életre szóló elhatározást tett: egy plasztikai sebész segítségét kérte túlsúly problémái megoldásához.

"Nagyon kedves volt a doktor úr és informált arról, hogy mik a lehetőségek, úgyhogy most latolgatom a zsírleszívás gondolatát. Cseke Katinka mondta még nekem annak idején, hogy ez egy jó dolog, bár azt hiszem, hogy ez az én esetemben még nem teljesen célravezető..." - meséli Verebes István a tabutv.hu riporterének.

A Kabaré24 volt igazgatója azért kérte a budai klinika vezetőjének segítségét, mert az életében nem tudja meghonosítani a testmozgást és a testsúlycsökkentő étrendet.

"Ő is egy olyan problémával küzd, mint még sokan másik is Magyarországon: túlsúllyal. Ezen természetesen a plasztikai sebészet is tud segíteni, viszont az ő esetében a zsírszívás nem lehet megoldás. Ehelyett fogyókúrára lesz szükség, de az így elérhető eredményt tovább lehet javítani egy mini hasplasztikával és egy kiegészítő zsírszívással" - taglalja a folyamatot dr. Révész Zsolt, aki tokaszívást is ajánlott Verebesnek.

"A műtéttől és a fájdalomtól egyáltalán nem félek, de az altatást nem szeretem. Ilyenkor más tudatállapotba kerül az ember, nekem a legnagyobb mámorom pedig a valóság, főleg, hogy abból is élek" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Verebes István, akit a felesége is támogat az elhatározásában.


 
 
[ 2419 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x