Fluor Tomi örül, hogy feldolgozták a számát
Címlap / Showbiznisz / Fluor Tomi örül, hogy feldolgozták a számát

Fluor Tomi örül, hogy feldolgozták a számát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-09

Fluor Tomi új száma, a Mizu igen nagy tömegeket mozgatott meg, ráadásul egy eddig szinte ismeretlen zenekar, a Kesh is feldolgozta a slágert, ennek ellenére nem akarnak közös fellépést a sráccal. 

 

Fluor Tomi anno még Éder Krisztián, azaz SP oldalán tűnt fel, ám a közelmúltban megjelent legújabb száma, a Mizu című sláger igen nagy tömeget mozgatott meg. Nem csak a tinik körében, de már a hazai alternatív zenészek között is hódít a dal. A napokban ugyanis az egyik legnagyobb közösségi oldalon terjedni kezdett a Mizu című szám a Kesh zenekar előadásában, amit ugyan csak három napja töltöttek föl, mégis 34 ezer felé tendál a letöltők száma. Persze az eredeti dal 3,5 millió letöltéséhez képest ez még nem olyan nagy szám, a zenekar mégis odafigyelést vívott ki magának.


A feldolgozást természetesen Fluor is megnézte és meghallgatta már és saját bevallása szerint nagyon bejön neki ez a szitu. "Már gratuláltam nekik, mert szerintem tök jó lett a feldolgozás. Nagyon remélem, hogy ezzel végre itthon is elindulhat egy olyan vonal, ami külföldön már régóta képviselteti magát. Hiszen rengeteg olyan remake-et hallottam már én is, ami elektronikus zenét dolgozott föl és valami teljesen más műfaj lett belőle" – újságolta Fluor a NapiászOnline-nak, aki azt is elárulta, hogy a zenekart és őt is invitálták már egy tévéműsorba közös interjúra, de úgy tűnik ez nem fog megvalósulni.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.

 
 
[ 4055 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x