SP fogszabályzót kap
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / SP fogszabályzót kap

SP fogszabályzót kap

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

Éder Krisztiánt a Tabu Tv stábja is elkísérte fogorvosához, aki pár héten belül egy úgynevezett gyors fogszabályzást fog végezni nála. 


Rendezvénynaptár
A tinisztár elhatározta, hogy idén tökéletesíti a fogsorát, ezért azt kérte dr. Losonczy Leventétől, hogy végezzen el rajta egy gyors fogszabályzást, ami körülbelül egy év alatt helyre is állítja majd SP fogainak esztétikai problémáját. Az internetes sztártévé riportere elkísérte Éder Krisztiánt a da Vinci art dent fogászatra, ahol megtörtént az első lépés a hiperdizájnos fogszabályzás felé: lenyomatot vettek az ifjú sztár fogsoráról.

"Nem azért szeretnék fogszabályzót, mert Justin Biebernek is van, hanem azért, hogy esztétikusabbak legyenek a fogaim. Régen másfél évig már volt rendes fém fogszabályzóm, de az éjszakait nem annyira favorizáltam hordani és visszaálltak a helyükre a fogaim..." - meséli a tabutv.hu riporterének SP, aki annak idején pink, babakék és fekete gumidíszeket is rakosgatott a szájában lévő fémszerkezetre.

Krisztián most azonban nem a régimódi fémes megoldást, hanem egy új, sokkal visszafogottabb berendezést választott magának. "Az a jó, hogy ezt bármikor kivehetem és akkor sem látszik túlzottan, amikor bent van, mert átlátszó. Eleinte kicsit még furán fog menni a beszéd, de ígérem, hogy gyakorlom és akkor jó lesz!" - újságolja a hírt a Tabu Tv internetes videójában a tinisztár.

"SP fogai csodálatosak, csak az állásukkal van egy kicsi probléma, amin egész egyszerűen fogunk tudni segíteni. Az új fogszabályzója mellett ugyanúgy fog tudni koncertezni, mehet tévébe és a hangja sem fog változni" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel dr. Losonczy Levente, aki körülbelül tizenkét hét alatt tudja majd helyrehozni a híresség fogainak állását. "Ezúttal egy-két lenyomatot vettünk Krisztián fogsoráról. Ez azt jelenti, hogy én a kezemben látom azt, hogy mi is van az ő szájában, ez alapján pedig majd meg tudom határozni azt, hogy milyen ívre teszem majd a fogait!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a da Vinci art dent szakembere.


 
 
[ 3330 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x