Kefir kérésre is ír dalt
Címlap / Showbiznisz / Kefir kérésre is ír dalt

Kefir kérésre is ír dalt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-30

Annak ellenére, hogy Ő is vállal ilyesmit, az énekes-zeneszerző nem tartja őszintének azokat az előadókat, akik másokkal íratják a dalaikat. 


Rendezvénynaptár
A V-tech frontembere, Kefir önmegvalósításra és bankszámlája kövérítésére is szokott dalt szerezni. "Van amikor csak úgy kijön belőlem egy dallam egy szövegrészlettel együtt amit utána kidolgozok ha időm van rá, de van amikor kifejezetten kérnek. Ha másnak írok dalt, akkor leülök és végiggondolom, hogy mi illik a megrendelőmhöz, majd ezt vetem papírra!" - avatja be a tabutv.hu riporterét Kefir, aki ennek ellenére elítéli, ha egy előadó ilyenformán megveszi a sikerét.

"Szerintem az nem őszinte dolog, ha valaki megíratja a dalait. Én azokat az előadókat szeretem, akik teljes egészében saját maguk készitik a dalaikat: nézd meg például Caramelt is!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában a zenész.

"Azért szeretem a tehetségkutatókat, mert igényességre nevelik a közönséget. Régen voltam olyan vidéki faluban, ahol nem tudták, hogy ki az a Michael Jackson, bár mondjuk mostmár biztosan mindenki hallott róla! Abból a szempontból viszont nem jók ezek a műsorok, hogy csak felfedezik őket, írnak nekik egy lemezt, ami megjelenik, nagy siker lesz, aztán meg bármi megtörténhet!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Kefir.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2650 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x