Shodeinde Dorka szórakoztatta az X-Faktorra jelentkezőket
Címlap / Showbiznisz / Shodeinde Dorka szórakoztatta az X-Faktorra jelentkezőket

Shodeinde Dorka szórakoztatta az X-Faktorra jelentkezőket

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-12-16

Elkezdődtek és már be is fejeződtek az X-Faktor előválogatói, ahova összesen több ezren jelentkeztek. Az első castingon rendesen akadt bátor jelentkező, de Shodeinde Dorka is szórakoztatta a várakozókat. 

 

Az elmúlt hétvégén, szombaton és vasárnap zajlott a következő X-Faktor első válogatása, ahol csak ezalatt a két nap alatt több mint ötezer ember fordult meg. Az is biztos, hogy már közöttük van a győztes, de addig még rengeteg próbát kell kiállniuk a versenyzőknek, hiszen csak úgy mint tavaly, most is sokfordulós válogatásokon kell elbűvölniük a műsor szerkesztőit, majd a zsűrit a tehetségeknek.

Szombat reggel fél kilenckor már óriási sor kígyózott az RTL Klub székháza előtt, ahol két nagyon hangos, ám de jó kedvű műsorvezető szórakoztatta a vállalkozó szellemű jelentkezőket. Persze a műsorvezetők már ekkor lehetőséget adtak néhány bátor jelentkezőnek arra, hogy megmutassák, bennük van az a bizonyos X, a produkciók azonban sok esetben inkább hasonlítottak egy karaoke előadásra, mintsem profi színpadi jelenlétre. Az "énekesek" dolgát az erős szél is sokban nehezítette, hiszen ha az énekhangjukat nem is, a szél süvítését mindenképpen lehetett hallani.

Folytatás a napiaszonline.hu-n


 
 
[ 2685 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x