Béci párja is a nyereménylakásba költözne
Címlap / Showbiznisz / Béci párja is a nyereménylakásba költözne

Béci párja is a nyereménylakásba költözne

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

A Tabu Tv riportere nemrég a Való Világ nagy esélyese, Béci szerelmével beszélgetett a kapcsolatukról, illetve a közelgő párbaj lehetséges kimeneteléről. 


Rendezvénynaptár
"Állunk a párbaj elébe, várjuk! Béci biztos, hogy egy méltó ellenfelet fog választani magának és reméljük, hogy vissza fog térni a villába... Úgy gondolom, hogy Bécinek Alekoszt kell kihívnia! Miért hívná ki a többieket?!" - taglalja szerelme lehetséges stratégiáját a tabutv.hu videójában Adrienn. Béci kedvese egyébként minden idejét párja figyelésével tölti, Gigi kiesése óta pedig Őt kíséri mindenhová.

Amikor Adrienn először az évfordulójuk alkalmával bemehetett a villába, akkor ideje sem volt körbenézni, másodjára viszont már jobban meg tudta ismerni a lakókat. "Béci szülinapján is nagyon kedvesek és jófejek voltak, nekem senkivel sincs bajom!" - meséli a Tabu Tv felvételén a leányzó.

"Béci itthon is nagyon türelmes egyébként... nem lehet vele veszekedni, ez pedig még engem is fel szokott idegesíteni! Kiabálhatok amennyit akarok, Őt egyáltalán nem érdekli!" - mondta el a tabutv.hu videójában Adrienn, aki szerint párja nagyon megérdemelné a nyereménylakást. Béci szerelme egyébként ugyanúgy ki szeretné venni a részét a fődíjból és reméli, hogy párja őt is a nyereménylakásba költözteti majd.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3841 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x