MC DC kritikája az új Csillag Születikről
Címlap / Showbiznisz / MC DC kritikája az új Csillag Születikről

MC DC kritikája az új Csillag Születikről

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Az új Csillag Születik pörög ezerrel, de úgy látszik MC DC-t nagyon kevés szereplő hatja meg. A videóban említést tesz arról, hogy szerinte az ő szériájuk sokkal jobb volt, mint a jelenlegi. 

 

"A műsorban nincsen riválisom hiszen freestyleban ugyan próbált utánozni egy gyerek, de szerencsére a zsűri észrevette hogy ez csak erről szól. Persze vannak kedvenceim: Mr. Joe, a harmonikás gyerek és persze a kis srác, aki a Máté Péter-t énekelte. Van bennem egy olyan érzés, hogy mintha mi talán egy kicsit jobbak lettünk volna. Biztos lesz még a Csillag Születiknek következő része, de szerintem nem nagyon tudnak újat hozni" - magyarázta a tabutv.hu riporterének Veres Robi.

A nézettség sem lesz nagyobb, mint az előző szériának - legalább is MC DC így vélekedik a dologról. Igaz, ami igaz, egyszer volt Budán kutyavásár. "Szerintem nem lesz nagyobb az érdeklődés. De hát persze ne legyen igazam. Én igazából nem vagyok senkinek az ellensége. Azt kívánom tiszta szívemből, hogy éljék meg azokat a sikereket, amit mi megértünk és a mai napig megélünk, de nem arról van szó, hogy féltékeny vagyok. Egyszerűen ismétlés szagú..." - meséli a Tabu Tv riportjában a rapper.
 
 
[ 1872 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x