Kustánczi Lia nem lenne csupasz cicis dj
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kustánczi Lia nem lenne csupasz cicis dj

Kustánczi Lia nem lenne csupasz cicis dj

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

A Playmateből lett üzletasszony manapság lemezlovasként keresi a kenyerét. Bár senki sem vitatja, hogy leginkább szexi külseje miatt hívják fellépni, Kustánczi Lia sosem lenne topless dj. 


Rendezvénynaptár
Kustánczi Lia nagy bejelentéssel, vagy inkább félbejelentéssel készült a Tabu Tv számára a Bravo Otto díjátadó gála VIP szektorában. A szexi sztár kollégánknak elárulta, hogy hamarosan egy népszerű újság cd mellékletét fogja szolgáltatni az általa kevert zenével, de ennél többet nem lehetett kihúzni belőle.

"A következő hónap nagy meglepetéseket tartogat, de még csak annyit árulhatok el, hogy mindenkinek el kell majd mennie az újságárusokhoz és mindenkinek hallgatnia kell majd azt a lemezt, ami az újságban benne van!" - mondja a videóban Lia, aki titoktartási szerződése miatt nem mondhatott többet a dologról.

A Playmate egyébként már jópár hónapja lemezlovasként működik: zenéket kever és rengeteg fellépésre jár hétvégente. "Leginkább a férfiak imádják, amikor megjelenek egy szórakozóhelyen, mert először vizuálisan adok nekik egy élményt, utána pedig elkezdem pörgetni azokat a számokat, amit mindenki szeret!" - meséli az internetes videóban Kustánczi Lia, aki persze nem úgy ad vizuális élményt, ahogy női dj társai.

"A rossz pletykákat szeretném megsemmisíteni, mert a fellépő ruha nem fehérnemű, hanem például egy fűzőben, vagy ilyesmi. Persze semmiből sem hiányozhat egy kis fülledt erotika, de nekem a topless az már egy kicsit sok. Régen mondjuk Nikki Belucci is toplessként indult és jelenleg már a világ egyik legkeresettebb női lemezlovasa, úgyhogy ezzel sincs semmi baj!" - magyarázza a tabutv.hu riportjában Kustánczi Lia, akinek amúgy semmi baja sincs a ciciben zenélő szexi csajokkal.


 
 
[ 3352 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x