Dombovári Vanda magyar zászlót festett az arcára
Címlap / Showbiznisz / Dombovári Vanda magyar zászlót festett az arcára

Dombovári Vanda magyar zászlót festett az arcára

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-02

A műsorvezető felismerte, hogy harmincon túl már nem engedheti meg magának, hogy ne sportoljon. 


Rendezvénynaptár
Dombovári Vanda a magyar férfi vízilabda-válogatott péntek esti mérkőzésén piros-fehér-zöldre festett arccal szurkolt a srácoknak. A Vodafone VIP lelátóján arról mesélt az RTL Klub sztárja, hogy mi köti őt a sporthoz.

"Egy örök rajongója vagyok a magyar vízilabdának, kiváltképp ha ilyen kedves és sármos férfiakat vonultat fel. Ezen kívül Kemény Dénesre is rengetegszer kinézek és elcsodálkozom, hogy milyen keményen instruálja a fiúkat. Nagyon sok meccsre ellátogattam eddig, rengetegszer szurkoltam a magyar csapatnak és kántálok mindent amit itt illik!" - meséli a tabutv.hu riporterének a műsorvezető, aki nem hiába szurkolt ilyen lelkesen, ugyanis a válogatott mindhárom hétvégi mérkőzésén győzedelmeskedett.

"Egyszer én is kipróbáltam a vízilabdázást egy barátságos mérkőzés keretein belül Balatonon, de rendkívül nehéz: kettő perc után kifullad az, akinek nincs hozzá gyakorlata. Rendkívül kevesen vagyunk tisztában azzal, hogy mennyire embert kívánó ez a sportág!" - magyarázza Dombovári Vanda, aki pár ebben a sportban nem jeleskedik, mindent megtesz egészsége megőrzéséért.

Az RTL Klub sztárja ahová csak teheti biciklivel teker, sőt jógázni és balettozni is jár. "Körülbelül két éve kezdtem el belegondolni abba, hogy itt az ideje sportolni valamit, és négy hónapja már a balettozásba is belekezdtem. Már élni sem tudnék sport nélkül! Felismertem, hogy harmincon túl már nem engedheti meg magának az ember lánya, hogy ne sportoljon" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Dombovári Vanda.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2582 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x