Pénz, pia és szex vonzza az embereket a VV5-be!
Címlap / Showbiznisz / Pénz, pia és szex vonzza az embereket a VV5-be!

Pénz, pia és szex vonzza az embereket a VV5-be!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-12-07

Már javában válogatják a Való Világ következő szériájának szereplőit, a legutóbbi 1300 fős castingon a Tabu Tv kamerája is ott volt. A videóban Gigi és Béci kommentálják a történéseket. 

 

Rendezvénynaptár
Ennyi ember a finálé óta nem járt a Való Világ villa épületénél. A nagytétényi tévéstúdió előtt 1300 ember várakozott arra, hogy az RTL Klub munkatársai előtt megmutassa önmagát, de hogy ne legyen túl unalmas a sorban állás, közben az internetes sztártévé riporterének is produkálhatták magukat. A jelentkezőket arról kérdezte a Tabu Tv riportere, hogy miért jelentkeznek a játékba. A legtöbben persze a pénz és az ismertség miatt szeretnének beköltözni a luxusvillába, de a több hónapos ingyen ellátás is dominált a fő érvek között. Az igazán extrém külsejű jelentkezők közt volt rapper, táncos, izompacsirta, öltönyös, kardozó és tinipár is, de az még a jövő zenéje, hogy végül ki lehet az új Alekosz.

A villa előtt Gigi és Béci is megismerkedett az új szériába jelentkezőkkel, a két ex-villalakó vegyes érzelmekkel fogadta a friss húst. "Nagyon meglepődtem, hogy már most ráindítják a játékot a VV4-re, azt hittem, hogy még egy kis időnk marad ebből az egészből. Mindenesetre augusztus végén indul az ötödik széria, ahogy itt végignéztem elég érdekes lesz. Fognak tudni ők még olyat csinálni, amitől nézni fogják őket az emberek!" - magyarázza a tabutv.hu videójában VV Gigi.

A jelentkezők valóban igen bevállalósnak bizonyultak: a legtöbben szívesen szexelnének és meztelenkednének a luxusbörtönben, sőt akadt olyan is, aki azt ígérte, hogy többet iszik majd mint Alekosz és Éva együttvéve, ha beválogatja a kereskedelmi csatorna casting osztálya.

"Annyira hülyeség, hogy mindenki azt kérdezgeti, hogy hogyan kell bekerülni. Mindenkinek azt mondom, hogy azt csináljon amit szeretne: káromkodjon, nevessen vagy csapja magát földhöz!" - nevet fel a riportban VV Béci. És hogy miért lennének hajlandóak ezek a fiatalok akár földhöz is csapni magukat? A legtöbben az ismertségért és a pénzért bármire képesek lennének! 
 
[ 2201 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x