L.L. Junior csokira költötte az első fizetését
Címlap / Showbiznisz / L.L. Junior csokira költötte az első fizetését

L.L. Junior csokira költötte az első fizetését

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

L.L. Junior sosem tagadta: szegénységben nőtt fel. Ami más gyerekeknek természetes volt, azért neki meg kellett küzdenie. Az évvége közeledtével a régi időket idézte fel a Tabu Tv riporterének. 

 

Junior a szegény gyermekkor ellenére – vagy talán pont ez hajtotta? – igen jelentős karriert futott be: a Fekete Vonatban kezdte a ’90-es évek végén (ez az időszak két platina- és egy aranylemezt eredményezett) majd 2002-ben szólóban folytatta: az elmúlt csaknem tíz évben kilenc stúdiólemezt tett le az asztalra, és persze bezsebelt számos szakmai- és közönségdíjat is. A sikerek ellenére még tisztán élnek benne a gyermekkori szegénység emlékei.

"Nem azt mondom, hogy csonka gyermekkorom volt – mert például a karácsonyok meghitten, csodálatosan teltek – de azt mondom, hogy nem kaphattunk meg olyan luxuscikkeket, amik számunkra voltak luxus, egyébként teljesen mindennapi dolog volt más gyerek számára. De sohasem voltam az a típusú gyerek, aki azt mondja, hogy azért volt mindez, mert én roma vagyok, vagy hogy én máshogy szocializálódtam – én tudom, hogy szegényesen éltünk, és nagyon hálás vagyok, hogy ma megtehetem azokat a dolgokat, amiket akkor nem" – meséli az énekes a Tabu Tv videójában.

Elkerülhetetlen kérdés: mit vett Junior az első fizetéséből? "Baromi sok csokit. Tudod, mennyi csokit vettem? Annyit, hogy osztogattam őket a földalattiban. De akkor tizenöt éves voltam, a Fekete Vonatban, és az első platinalemezt akkor kaptuk tizenöt évesen. Úgyhogy csoki, ruhák, minden, amit nem lehetett addig" – hallhatjuk L.L.-től, aki nem rest bevallani: az első fizetésüket bizony úgy, ahogy volt, elverték.

 
 
[ 2597 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x