Demes Tomi: az én kiesésem kavarta a legnagyobb port!
Címlap / Showbiznisz / Demes Tomi: az én kiesésem kavarta a legnagyobb port!

Demes Tomi: az én kiesésem kavarta a legnagyobb port!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

Keresztes Ildikó mentoráltjának még a megmérettetés legelején kellett otthagynia a versenyt: a második hét párbajából már nem térhetett vissza. Többek közt erről is beszélgettünk a Tabu Tv kamerái előtt. 

 

Demes Tamással az új év elején találkoztunk: elkerülhetetlen volt, hogy elsőként az ünnepekről kérdeztük. Mint mondta, másfél hónapja először látta a családját karácsonykor. Szilveszterkor pedig… Nos, az Ikreknek köszönhetően egy igen emlékezetes buliban volt része.

"Sajnos nem jött össze a közös X-es buli, így hát az Ikrekkel karöltve mentünk neki Nyíregyházának. Nekem még ilyen bizonytalanul nem indult a szilveszterem, mint most, mert az volt, hogy nem tudtuk, hová menjünk, és a csajok hívtak egy órával a vonatindulás előtt, hogy figyelj, megyünk bulizni. Fogtuk magunkat, nekiindultunk, és végül olyan jó buli volt, hogy ha részletezném, akkor címlap lenne, úgyhogy inkább nem mondok semmit!" – meséli sokat sejtetően Tomi.

Tamás – amellett, hogy a kettős állampolgárságot szeretné megszerezni – hamarosan egy dallal is jelentkezik. Egyelőre még elég rejtélyesen fogalmaz, de reméljük, hamarosan többet megtudunk: "Úgy érzem, hogy még nem mutattam meg mindent magamból a közönségnek. Nagyon várom, hogy kijöjjön a dal, és fellépéseket is szeretnék minél többet."

Az énekest igencsak meglepte októberben, hogy másodikként kellet búcsúznia a versenytől, hiszen ha a legjobb háromra nem is számított, de legalább az első hatba sorolta teljesítményét és képességeit.

"Azt mondom, hogy talán az én kiesésem volt a legnagyobb port kavaró este, volt ott dráma, tehát jobban nem is lehetett volna kiesni. Máig elgondolkodom rajta, mi lett volna, ha nem másodikként esek ki, viszont elfogadtam. Voltak utána álmatlan éjszakáim, és nem volt könnyű feldolgozni a történteket, de végül elfogadtam. Megy az élet tovább, és most minden erőmmel azon vagyok, hogy a legjobban tudjam kamatoztatni, amit elértem."
 
 
[ 1510 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x