Ganxsta Zolee paprikás hangulatban
Címlap / Showbiznisz / Ganxsta Zolee paprikás hangulatban

Ganxsta Zolee paprikás hangulatban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-25

A Mezcal étteremben járt stábunk, ahol a forró hangulatot Ganxsta Zolee mellett a nagy mennyiségben elfogyasztott csípősnél-csípősebb paprikáknak is köszönhettük. 


Rendezvénynaptár
Ganxsta Zolee házigazdaként vett részt az étterem paprikaevő versenyén. "Tíz féle paprikát kell megenniük a versenyzőknek, mindegyikhez meg van adva, hogy mennyi vizet és chipset fogyaszthatnak mellé, persze aki ezek nélkül teljesíti, már előnyben van, hiszen erősebb, mint a többiek. Három ötös csoportban versenyzik majd a tizenöt versenyző, és minden csoportból egy ember jut majd tovább" – tájékoztatott minket a Zolee. A versenyzők hősiesen fogyasztották a fokozatosan erősödő paprikákat, mindenkinek gratulálunk a bátorságához.

"Én nagyon bírom az erőset, szeretem a csípős fűszeres ételeket. Megkóstoltam a zöld chilit, ami a hatodik fokozat a versenyen, na, azt úgy ettem meg, mintha tejet innék. Nagyon közel áll hozzám a mexikói, az indiai konyha, de bármilyen egzotikus ételt szívesen fogyasztok. Főzni nem tudok - én enni tudok nagyon jól, de szerencsére a feleségem nagyon jó a konyhában" – mesélte nekünk a zenész.

"Nem vagyok finnyás, sok mindent megeszek. Nem problémázom olyanokon, hogy ez most túl meleg, túl hideg, ez túl erős, ez sótlan. Nem szoktam ilyet, soha nem küldök vissza ételt. A mennyiség híve vagyok, szeretem, ha sok kaja van. Amit elém tesznek, azt én megeszek" – osztotta meg a Tabu Tv nézőivel a rockzenészből lett rapper, akinek ezek szerint nem csak a zenei étrendje változatos.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1960 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x