Az erő a bringásokkal van
Címlap / Showbiznisz / Az erő a bringásokkal van

Az erő a bringásokkal van

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-25

Több, mint ezren - köztük a Csillagok Háborúja és az X Faktor sztárjai - lepték el a kőbányai bányarendszert egy bringás versenyre. 


Rendezvénynaptár
Tévés sztárok, celebek, profi és amatőr bringások együtt tekertek a föld alatt az éves McDonald’s Bringamánia Vakond futamon. Vasárnap második alkalommal rendezték meg a kőbányai bányarendszerben a földalatti családi rendezvényt. A farsangi, bringás kalandon többek között megjelent Darth Vader és egy teljes rohamosztag, és több mint ezer kerékpáros is kipróbálta magát a harminc méter mélyen meghúzódó mészkőbányában kialakított 1200 méteres körpályán.

 
A napsütéses, tavaszias napon több, mint ezer „bringamániás” érkezett a X. kerületi barlangrendszer bejáratához, hogy a mélybe ereszkedjen és az évben talán először hódoljon szenvedélyének. A délelőtt folyamán nagy sikerrel zajlottak le a kisgyermekek számára szervezett futamok, melyeket a délután folyamán a családi és a kiélezettebb felnőtt futamok követtek.

 
A sztárfutam sem maradhatott el, hiszen az X-Faktoros Apollo23 fiúk, Baricz Gergő, az egykori kiscsillag, Varga Viktor, valamint Lórán Barna - alias Trabarna - is a drótszamár nyergébe ült, hogy összemérjék tehetségüket a sajtó képviselőivel. A barátságos futamon Apollo23 Tomi teljesített a legjobban, aki elmondta: "Nagyon élvezetes futam volt, és kihívást jelentett az extrém helyszín. A többiek is jól teljesítettek, hiszen mindenki kitett magáért és Varga Viktort csak hajszállal előztem meg. Persze Apollo23 Tibi és Apollo23 René még hallgatni fogja a sikeremet egy ideig, hiszen René is csak harmadikként futott be."

 
Természetesen, azért nem csak a győztesek érezték jól magukat és a többiek sem szontyolodtak el, hiszen az egyedi élmény és a hangulat mindenkinek emlékezetes vasárnapot teremtett Kőbánya mélyén.

 
A rendezvény igazi családi farsangi bringás esemény volt, a versenyben indulók ötletes jelmezei mellett a Csillagok Háborúja filmek szereplői is tiszteletüket tették, hiszen a helyszín biztosításáról Darth Vader és a birodalmi rohamosztagosok gondoskodtak.


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2252 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x