Dukai Regina a neten keres randipartnert?!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Dukai Regina a neten keres randipartnert?!

Dukai Regina a neten keres randipartnert?!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

A gyönyörű modell a Facebook oldalán hirdetett meg egy játékot, amelynek megnyerésével bárki személyesen találkozhat vele. 


Rendezvénynaptár
Dukai Regina okostelefonja és számítógépe segítségével a nap 24 órájában az internetet böngészi. Aktív közösségi életet él a facebookon is, ahol az üzenőfal lapozgatása közben talált rá a Heineken Serenade alkalmazásra. Az applikáció segítségével bárki néhány perc alatt kreálhat magának egy vicces videót, amelynek segítségével meghívhatja barátait, szerelmét, vagy épp kiszemeltjét egy rendhagyó randevúra.

"Én is kipróbáltam már ezt az alkalmazást. Nagyon jó és vicces ötletnek tartom, mert ez egy különleges módja a találkozók megbeszélésének, ami akár egy maradandó emlék is maradhat a jövőben. Ez az applikáció vicces és kreatív is. Én szeretem!" - meséli Regina, aki már fél éve él boldog párkapcsolatban Feczesin Róbert focistával.

 
A modellnek annyira tetszik ez az alkalmazás, hogy elhatározta, hogy ennek segítségével szervez találkozókat. "Most a rajongóimmal is a Heineken Serenade segítségével találkozom. Márciusban én választok: aki a legkreatívabban használja ezt az applikációt és aki a legfrappánsabban szerenádozik barátnőjének, haverjának, családtagjának, az részt vehet velem egy találkozón!" – árulta el Dukai Regina. Az applikáció segítségével 640 módon kérhetünk találkozót a kedvencünktől: mehetünk bowlingozni, romantikus vacsorára, karaokézni, láván szörfözni, struccogolni vagy bélyegalbumot nézegetni. Egyébként az elmúlt néhány hétben már rengeteg randit szerveztek az internetezők a Heineken Serenade segítségével, sőt Majka is aktívan használja a programot.
 
Ha valaki kedvet kapott ahhoz, hogy Dukai Reginával találkozzon, már indíthatja is a szerenádot! És ha igazán emlékezetes, egyedi módon szeretné elhívni álmai nőjét, vagy pasiját egy találkozóra, ahttp://apps.facebook.com/heinekenserenade/ alkalmazás erre a legjobb mód.


 
 
[ 2029 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x