Csisztu Zsuzsa: jöhet a második baba!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Csisztu Zsuzsa: jöhet a második baba!

Csisztu Zsuzsa: jöhet a második baba!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-15

Egy jótékonysági esemény alkalmával találkoztunk az egyik hazai sportcsatorna műsorvezetőjével, ahol párjával együtt esküvői ruhákat mutattak be. 


Rendezvénynaptár
Zsuzsa elmondta, hogy a ruha, amit viselt, nagyon szép volt, és amikor az ember egy ilyenbe belebújik, kicsit át is lényegül. Bár ő már túl van a nagy napom, azért ennek van egy olyanfajta ünnepélyessége, hogy egy pillanatra az ember egész lényével részévé válik egy ilyen esküvői ruhának. "Jó volt ezt a pillanatot visszaidézni, de úgy ami a dolog lényegét illeti, már többet esküvőt nem szeretnék."

Riporterünk arra is kíváncsi volt, hogy várható-e még egy baba a családban. "Talán a legdiplomatikusabb válasz az, hogy napirenden van a dolog, nem állunk útjában, ha az égiek is úgy akarják, akkor természetesen örömmel fogadjuk. De nincs bennünk semmiféle kényszer, vagy időkorlát. Ahogy az élet hozza, tehát bármilyen eredmény is lesz, ha lesz nagyon boldogok leszünk, ha másképp alakul akkor sem leszünk elégedetlenek."

Zsuzsának, bár kevés szabadideje van, ha mégis akad egy nyugodtabb pillanata szívesen néz filmet a férjével, de erre a kisfia születése óta kevesebb idő van. Szeret olvasni, sokféle könyvet olvas egyszerre. Tavaly végzett a jogi egyetemen, jelenleg sport szakjogász képzésre jár. Ebből kifolyólag a maradék hobbi időt a család és a munka mellett általában tanulással tölti, és sajnos az utóbbi időben csak kötelező könyveket búj, ami nem éppen a felszabadult, élvezetszerű olvasás. "Bár épp a közelmúltban olvastam egy nagyon izgalmas könyvet Valentino Rossi életéről, a gyorsasági motoros világbajnokéról. Egy picit ez megint kötődik a szakmámhoz, mert, hogy indul rövidesen a gyorsasági motoros világbajnokság, és én mint műsorvezető fogok benne dolgozni újra." Mindezek mellet imád kertészkedni, rendbe rakni az erkélyt, virágokat ültetni, társasjátékozni a fiával.

És hogy mit tervez a jövőre? "Őszintén szólva az idei évre tervezem még, hogy nagyon szeretném a sportszakjogászi képzést befejezni az esztendő végére, remélem ez sikerül, mert ez egy új ugrás lesz az életemben. Ahogy mondtam, nem állunk a családbővülés útjában, tehát vannak azért a látókörömben olyan tervek, ami nagyon jó lenne, hogyha bekövetkezne. De ahogy mondtam, nincs ebben semmiféle egyéb kényszer. Szakmai szempontból nagyon jól érzem magam a Digisportnál, tényleg nagyszerű feladatokat kapok." Zsuzsa azzal is elbüszkélkedett nekünk, hogy a minap volt a saját műsorának, a Vendégjátékosnak a 100. adása, ami azt jelenti, hogy kétszáz vendég volt már nála alig másfél év leforgása alatt. "Sok olyan apróbb cél valósul meg, aminek tudok a mindennapokban is örülni!”


 
 
[ 2332 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x