Dobó Kata a Facebookon blogol
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Dobó Kata a Facebookon blogol

Dobó Kata a Facebookon blogol

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-07

Hazánk egyik legsikeresebb színésznője az egyik legelismertebb csecsemőápolási márkával, a Philips AVENT-tel összefogva blogot indított a Facebookon. 


Rendezvénynaptár
A színésznő csak ezen a felületen keresztül osztja meg az anyává válásának mindennapjait, annak minden csodájával és buktatóival együtt. A Philips AVENT Magyarország közösségi oldalán így rendszeresen olvashatók Katának és kislányának, Szofinak történetei. A blog célja, hogy a várandós és a nemrég életet adott kismamák megismerhessék, másik anyuka hogyan veszi a mindennapi akadályokat, és hogyan éli meg a baba okozta óriási örömöket. A blogbejegyzések során az olvasók bepillanthatnak Dobó Kata hétköznapjaiba, és a színésznő eddig ismeretlen arcát is megismerhetik.


Dobó Kata azt mondta: "Nagy öröm számomra, hogy a Philips Avent termékek Nagykövete lehetek, hiszen saját választásom is ez a márka lett. Elhatároztuk, hogy kislányunknak mindenből a legjobbat adjuk majd, így egyértelmű lett, hogy ez a termékcsalád a legmegfelelőbb. A praktikum mellett természetesen az esztétikum is számít, és a Philips Avent erre is büszke lehet. Megkönnyíti a néha még igazán nehéz vagy ismeretlen helyzeteket is, amiért nem győzök elég hálás lenni."

Az AVENT közösségi oldalán azonban nemcsak a blog érdekes a kismamák számára, de Csősz Katalin (védőnő), az Egészségügyi Szakemberek Országos Egyesülete elnökének köszönhetően, szakszerű tanácsok, válaszok is segítik az anyukákat. Az oldal követői havonta nyerhetnek értékes AVENT termékeket, sőt Katával is többször találkozhatnak majd a kizárólag a számukra szervezett rendezvényeken. Az oldal és a blog itt érhető el.


Kiterjedt kutatások és klinikai tesztek eredményeképpen a Philips AVENT termékek hatékonyan együttműködnek a csecsemők jólétének és a növekvő csecsemő gondozása rugalmas voltának biztosítása érdekében. Az AVENT 1984 óta tervez és gyárt különféle, a természet által ihletett termékeket. A sokszorosan díjnyertes márka további innovatív megoldások bevezetését is tervezi, amelyek egyszerűbbé teszik a csecsemő táplálását, valamint a baba egészségéről és biztonságáról való gondoskodást.


 
 
[ 2557 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x