Széles Iza és Curtis együtt?
Címlap / Showbiznisz / Széles Iza és Curtis együtt?

Széles Iza és Curtis együtt?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-03-28

Egy éjszakai partin futottunk össze Curtissel és Széles Izával, akik együtt álltak kameránk elé. Hogy miért? Kiderül! 

 

Természetesen nem arról van szó, hogy újabb celebpár születésének lehettünk szemtanúi - az újpesti csatár-rapper és a perui születésű énekesnő közös daluk kapcsán alkotnak egy párt. A szám - mely igazi meglepetés lesz Curtis rajongóinak - igazi szerelmes sláger lesz: "A következő nagylemezemre készítettük a dalt. Amikor Izának mondtam, hogy szeretnék vele egy közös dalt csinálni, kissé félve kérdeztem meg, de ő rögtön azt mondta, hogy persze, szívesen. Ez az első szerelmes dalom, és ugyan nem mondom, hogy az utolsó, de talán mégis az, hiszen tudjátok, milyen zenéket csinálok."

Iza és Curtis persze nem a felvételek előtt találkoztak először: a lány még 2010-ben, a Tabu Tv riportereként készített interjút a rapperrel, és azóta hallgatja a zenéit. "Curtis gyakorlatilag szabad kezet adott nekem, hagyta, hogy a dallamot és a szöveget is megírjam magamnak, és ezért féltem, mert szövegben nem vagyok erős" - árulta el a Megasztárt is megjárt énekesnő. "Nagyon illett Iza szövege az én verzémhez, az egész szövegvilághoz, az egész projekthez - annyira jó lett, hogy nem is változtattunk rajta, elmentünk a stúdióba és nyomtuk!" - tette hozzá Curtis.

És hogy mikor láthatjuk viszont a dalt a zenecsatornákon? "Most jelent meg a közös lemezünk Majkával és BLR-rel, most ezt várjuk, hogy lepörögjön, hiszen visz a hullám minket a Belehalokkal, de majd ősszel szeretnék kijönni egy szóló klippel, amiben közreműködik Iza" - mesélte Curtis. És hogy lesz-e az együttműködésnek folytatása? Iza szerint semmi sincs kizárva: "Most először legyünk túl az első idézőjeles megpróbáltatásokon - legyen klip, legyen sikeres - és aztán meglátjuk!"
 
 
[ 2644 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x