Videoklip gyerekeknek Hollywoodi technikával
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Videoklip gyerekeknek Hollywoodi technikával

Videoklip gyerekeknek Hollywoodi technikával

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-04

A Sárvári Gyógy- és Wellness fürdőben forgatta legújabb, nyolcadik videoklipjét az Alma együttes. 


Rendezvénynaptár
A film egyik érdekessége, hogy rendezője maga Buda Gábor, az Alma Együttes énekese, másik különlegessége a forgatáshoz használt ritka, csúcsminőségű mozi kamera. a RED EPIC, melyből a filmet készítő Colorcube forgató csoportén kívül csupán pár darab van az országban.

A kamera annyira új, hogy Hollywood is csak pár éve kezdte el használni. Érdekességképen ugyanilyen kamerával készül például Peter Jackson új filmje, a Hobbit is.


Elsősorban a gyermekes családok körében kiemelkedő népszerűsége és ismertsége miatt egyre több cég kéri fel az Alma Együttest egyedi kampányok teljes kivitelezésére.

A csodálatos, élettel teli képeket, víz alatti felvételeket és különleges effekteket tartalmazó jeleneteket, mindössze két nap alatt vette fel a zenekar, míg a stúdió és utómunkák további másfél hétig tartottak.


A film szereplői az Alma együttes rajongótáborából kerültek ki. A klip bemutatóját Facebook kampánnyal támogatták meg, így a „Rád vár Sárvár” már az első napon több mint 2500 dal letöltést generált a Fürdő számára a Youtubeon.

Természetesen ez a dal is felkerül az Alma együttes idén ősszel megjelenő új albumára, mely egy CD-én gyűjti össze a zenekar olyan legnépszerűbb közönségdalait, mint a „Bogyó és Babóca”, a „Dodó maci” és a „Mennyi selymes puhaság”. Igazi szemet gyönyörködtető videoklip!

Jó csobbanást kívánunk hozzá!

  
 
[ 1437 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x