Mérgező fogtömések?
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Mérgező fogtömések?

Mérgező fogtömések?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Svédországban és Nagy-Britanniában már betiltották! Az amalgám-téma évek óta éppúgy foglalkoztatja a szakembereket, mint a széles nagyközönséget. 


Rendezvénynaptár
(A németországi RAYONEX rezgéstechnikai GmbH kutatóintézetének jelentése alapján)

Svédországban és Nagy-Britanniában már betiltották!
Az amalgám-téma évek óta éppúgy foglalkoztatja a szakembereket, mint a széles nagyközönséget. A sajtó világszerte sokat foglalkozik a kérdéssel. biztosítótársaságok nyilatkoznak és az amalgámötvözetek előállítói rendszeresen mutatnak be szakértői véleményeket, melyek a tökéletes biztonságot és problémamentességet hivatottak garantálni. A veszély mértékéről a fogorvosok sincsenek egy állásponton. Mindent egybevetve, az egymásnak ellentmondó szakértői vélemények valamint a különböző eredetű híresztelések általános elbizonytalanodáshoz vezettek. Illetékesek - mint pl. a Német Szövetségi Egészségügyi Hivatal felelős munkatársai - a mai napig kerülik az egyértelmű állásfoglalást. A "teljes ártalmatlanság" a folyamatban lévő kártérítési perek és a svéd vizsgálatok kedvezőtlen eredményei alapján szóba sem kerülhet.

Miről is van szó?
Az amalgám, amit fogtömésre használnak, különféle fémek különböző arányú keveréke, melynek fő alkotóeleme a higany, ami pedig rendkívül mérgező. Ezt természetesen mindenki tudta, de évtizedekkel ezelőtt senkinek sem volt kifogása az ellen, hogy a fogorvosi gyakorlatban tömőanyagként használják fel, mivel azonnali tünetek nem jelentkeztek, a kései reakciókat pedig nem ismerték fel, vagy félreértelmezték. Sok esetben az amalgám, mint a bajok okozója nem is volt egyértelműen kimutatható.

A felhasználás során megfelelt a fogorvosok elvárásainak, igen tartós volt. Végül és nem utolsó sorban a biztosítók is elégedettek voltak a viszonylag olcsó árral. Csak miután megerősítették a világszerte elterjedt híreket, miszerint az amalgám komoly egészségkárosító hatással lehet az emberi szervezetre, akkor váltak egyre többen bizalmatlanná az addig veszélytelennek hitt tömőanyaggal szemben. Bár ez az anyag, a felhasználhatóságot és a tartósságot illetően minden bizonnyal jó tulajdonságokkal bír, az utóbbi években az amalgám káros hatásairól összegyűlt tapasztalatok óvatosságra intenek, jó minőségű, nem mérgező alternatívák bevetését teszik szükségessé. A higany különösen veszélyes méreg!

Az amalgám anyagfrekvenciája szélsőségesen magas és mint mikro-energia, a szokásos mérőeszközökkel nem érzékelhető. Rezonanciaméréseink alapján - kutatókkal és orvosokkal együttműködve - igen pontosan meg tudtuk állapítani, hol találhatók a károsodások gócpontjai.

A higany a vérkeringésbe jutva a test szinte minden részébe eljut. Jelenlétére utaló rezgéseket észleltünk többek között a szem és az agy területén, valamint a végtagokban. A szennyezettségi potenciál mértéke - hasonlóan az amalgám okozta tünetekhez - különböző értékeket mutatott. A lerakódások mennyiségétől és elhelyezkedésétől függően, a tünetek rendkívül széles spektrumát tapasztaltuk. Jellemzőek a keringési problémák, az izületi fájdalmak, a nyirokrendszer terheltsége, a különböző mirigyek megbetegedései, fejfájás, immunlabilitás, fantomfájdalmak, stb.

Semlegesíthető vagy eltávolítható-e az amalgám a szervezetből?
A toxikológusok rendelkeznek egy hatóanyaggal, melynek segítségével az amalgám részben leépíthető, maradéktalan eltávolítása azonban ilyen módon nem lehetséges. A vizsgálataink bebizonyították, hogy a test - saját védelme érdekében - az amalgám lerakódásokat kalciummal vonja be. Amint újabb amalgám jut a szervezetbe, az újabb réteg kalciummal válaszol. A vegyszeres amalgám eltávolítási folyamatot, az izoláló kalciumrétegek akadályozzák és befejezhetetlenné teszik.

Egyedül az amalgám-RAYONATOR használatával sikerült az amalgám-kalcium lerakódásokat tökéletesen felszámolni.

A leggyakrabban előforduló higany-kalcium lerakódások helyei:
agyterület szemek fülek alsó és felső állkapocs
Glomus caroticum nyaki ütőéren lévő mirigy) gégefő csecsemőmirigy bal vállpont (nyirokrendszer)
jobb vállpont (nyirokrendszer) szív hasnyálmirigy> máj
csípő izület kéz-ujj izület felkar izület könyök izület
lép vesetájék gerincoszlop térdhajlat
lábizület talp    

Veszélyben a fogorvosok!
A gyakran hallható kijelentés, miszerint az amalgámtömések esetén csak rövid időre lép fel bizonyos fokú mérgezettség és akkor is a test képes ezeket a saját erejéből újra eltávolítani, alkalmasint inkább a pacienseknek szánt megnyugtatásnak kell felfognunk.

Talán érdemes lenne ebben az összefüggésben, egyszer az orvosi kamarától megtudni, hogy jelenleg hány fogorvos szenved foglalkozási ártalomban és hány hagy fel munkájával idő előtt, akiknek betegségét egyértelműen az amalgám alkalmazására és felhasználására lehet visszavezetni. Ez a csoport folyamatosan különösen nagy veszélynek van kitéve. Hogy erről bizonyosságot szerezzünk, nem oly rég teljes amalgám eltávolítást végeztünk egy fogorvoson. Jelentős mennyiségű méreganyagot találtunk a vérében, az agy és az állkapocs területén, a gégefőben, a szívben, a lépben, a hasnyálmirigyben, a vesékben, és az összes izületben, beleértve a csigolyákat és a farkcsontot is. Az igen alapos tisztító kúra után mintegy havonta vizsgáltuk a lerakódások újraképződését, és ennek során megmutatkozott, hogy tanácsos lenne az egész méregtelenítési folyamatot mintegy három havonta megismételni. Erre az eredményre jutottunk maszk és szigetelt szűrő használata ellenére! Az amalgám-feldolgozás során keletkező csiszolási por alattomos, hosszabb távon veszélyes és sajnos gyakran alábecsülik, pedig az eltávolítása különösen nehézkes.

A méreganyag-eltávolítás általános elve
Energetikai szempontból valamennyi méreganyag diszharmonikus. A szervezet a mérgező vegyületeket a rájuk jellemző frekvenciáról felismeri, mint hasznosíthatatlan, káros és testidegen anyagokat de mivel nem képes kiválasztani, ezért elraktározza. Közvetlen hatásukat egy kalcium bevonattal fékezi meg. Ezek, az egy életre szóló kötések csak akkor oldódnak fel, ha az adott méreganyag frekvenciáját az azonos, de pozitív polaritású frekvencia által megváltoztatjuk. Csak ilyen módon lehetséges, hogy a fennálló energetikai kötéseket feloldjuk, és megadjuk a testnek a lehetőséget, hogy a diszharmóniákat okozó, nem kívánt szennyeződéseket a lehető leggyorsabban kiválassza. A méregtelenítés olyan ütemben történik, ahogyan a kiválasztó szervek lehetővé teszik.

A higany méreggócok felszámolása és eltávolítása a szervezetből.
Az amalgám-RAYONATOR két aktív frekvenciatartománya az amalgám és a kalcium anyagfrekvenciájával interpolál, ily módon a gócpontok frekvenciája módosul, rezgés-intenzitása töredékére gyöngül. Ha a készülék detektorát egy méreglerakódáshoz közelítjük, a RAYONATOR rezgései az amalgám és a kalcium rezgéseivel rezonálnak, és azok kötődés-információja a testben megszűnik, így a test képessé válik ezen mérgek kiválasztására. Jelentős részük a húgyhólyagon keresztül, kisebb hányaduk a bőrön át távozik. Ha kilúgozó fürdőket veszünk, a kiválasztott méreganyagok mennyisége még magasabb értéket érhet el. Felmerülhet a kérdés, hogy a kalcium mobilizációja és kiválasztása nem vezethet-e kalciumhiányhoz. Ez az aggály indokolatlan. Az itt említett kalcium esetében mindig depolarizált anyagról van szó. A szervezet a méreganyagok elzárásához alapvetően nem használ fel biológiailag aktív, élő kalciumot, a halott, depolarizált anyag pedig már amúgy is értéktelen salakanyag, ami lerakódásként jelentkezik.

A test által oldott, kiválasztott és kilökött kalcium, az amalgámmal együtt, úgy a vizeletben, mint az összegyűjtött fürdővízben kimutatható.Az erre vonatkozó méréshez szükség van egy megfelelő frekvenciagenerátorra, (pl. RAYOMETER) vagy a fent említett amalgám-RAYONATOR-ra, a keletkező rezonanciák láthatóvá tételéhez pedig egy RAYOTEST-re. Már az első kísérleteknél módunkban áll a mérések révén a kiválasztás folyamatát ellenőrizni és ehhez kapcsolódóan a méreglerakódások feloldását és leépítését megfigyelni. RAYOTEST segítségével ellenőrző méréseket végezhetünk. A kezelés mintegy fél órát vesz igénybe, és érdemes hetente megismételni, amíg a test megszabadul ezektől a méreganyagoktól. Nagyobb szennyeződések esetén összesen mintegy öt hét szükséges. Ezen idő alatt - a terápia hatására - nem lépnek fel rosszullétek. Az eddigi izületi fájdalmak többnyire enyhülnek és átadják helyüket egy jobb közérzetnek.

A gyakran hangoztatott feltételezés, miszerint az amalgámtömések eltávolításával a higany-probléma is meg van oldva, sajnos nem helytálló. A későbbiekben jelentkező problémák elkerülése végett tanácsos először is az összes amalgám tömést kicserélni, majd az amalgám-RAYONATOR segítségével maradéktalanul eltávolítani a különböző szövetekben és izületekben felhalmozódott méreg maradványokat.

Magyarországon a TOTAL DENT foglalkozik elsőként a szervezet teljes amalgám mentesítésével, ami az amalgám tömések nem mérgező tömésre való cseréjéből, majd ezt követően, amalgám-RAYONATOR segítségével végzett teljes méregtelenítésből áll.


 
 
[ 6033 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x