Élelmiszerallergiás? Ossza meg receptjeit másokkal is!
Címlap / Szépség-Egészség / Élelmiszerallergiás? Ossza meg receptjeit másokkal is!

Élelmiszerallergiás? Ossza meg receptjeit másokkal is!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Élelmiszerallergiásoknak (lisztérzékenység, tej- és tojásallergia) és más okból (diabetes, candida) diétázóknak indult információs portál és webáruház a közelmúltban. 

Az oldal címe: www.elelmiszerallergia.hu

Célja az egészségügyi okból diétázók életének könnyítése információkkal, szaktanácsadással és különböző szolgáltatásokkal.

A portál szerkesztői folyamatos lelkesedéssel szeretnének segítséget nyújtani az érdeklődőknek. Így az érdeklődők rendszeresen frissülő információkat olvashatnak a lapon, vagy kérhetnek róluk értesítést hírlevélben is.

Nagy segítséget nyújtanak a folyamatosan bővülő allergéntáblázatok is, melyekből megtudhatjuk, hogy egyre több ismert termék milyen allergéneket tartalmaz akár keresztszennyeződés útján – mely sajnos a csomagoláson nincs mindig feltüntetve.

Az oldalon szakértők, orvosok válaszolnak ingyenesen az olvasók kérdéseire, míg a Kisokos tartalmazza a témával kapcsolatos tudásbázist és szaknévsort, mely hasznos segítséget jelent. Megtalálható itt többek között a különböző allergiák részletes ismertetése, a speciális óvodák listája táplálékallergiás gyerekeknek; illetve olyan magyarországi szálláshelyek gyűjteménye, ahol ismerik, és figyelembe tudják venni a felsorolt diétákat.

A látogatók megoszthatják személyes tapasztalataikat egymással, hiszen fórumozási és blogolási lehetőség is indult az oldalon.
Most pedig elindult a receptverseny, melyre kimondottan diétás recepteket várnak a szerkesztők. Ha szeret főzni, és szívesen megosztaná másokkal is allergénmentes receptjeit, ezúttal igazán megéri, hiszen vásárlási utalványt nyerhet!
A beküldött és megjelentetett receptek a kezdetektől folyamatosan követhetők lesznek az oldalon a kiírtak szerint a beküldő teljes nevének, vagy nicknevének (becenevének) feltüntetésével.

A kiírás a  www.elelmiszerallergia.hu weboldalon található.


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1798 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x