Fura fazonok: a világ legextrémebb orvosai
Címlap / Szépség-Egészség / Fura fazonok: a világ legextrémebb orvosai

Fura fazonok: a világ legextrémebb orvosai

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-06

Egy harvardi professzor, aki bolondozik a tudományos díjátadón; egy táncoló orvos, aki a Cápamesére lejt táncot, és a mellmasszázsra esküsző fogorvos. Alternatív módszerek a hagyományos orvoslásban? 

 

A habókos professzor
William Lipscomb 1976-ban nyerte el a kémiai Nobel-díjat a bór- és hidrogénvegyületek szerkezetének és kötéseinek feltárásában és a kémiai kötések általános természetének vizsgálatában elért eredményeiért.

Lipscomb egyike annak a fél tucat Nobel-díjasnak, akik az Annals of Improbable Research nevű magazin által szponzorált Ig Nobel-díjat minden évben átadják. A díjakat szokatlan és érdekes tudományos felfedezések kiagyalói kapják, amit olyan különleges találmányokért vagy ötletekért kaphatnak meg, mint például a medve biztos páncélruházat.

Lipscomb nem mindennapi módon pár éve klarinétjátékával szórakoztatta a közönséget, illetve papírrepülők röptetésével tette színesebbé az eseményt, ráadásul 87 éves kora ellenére még mindig sok csinos fiatal nő keresi a társaságát.
Lipscomb professzor saját bevallása szerint nagyon élvezi az Ig Nobel-díj átadókat: "Ez tulajdonképpen a tudomány vakvágánya. Mégis egyszerre tud szórakoztató és érdekes lenni”- vallja.

A táncos lábú fogorvos
Mások viszont hiába igyekeznek szórakoztatóak lenni, csak bajt okoznak. Dr. George Trusty, New York-i fogorvos kétes hírnevét annak köszönheti, hogy táncolt, miközben páciense fogát fúrta, ráadásul a beteg végül a kórházban kötött ki, mivel a fúrófej egy darabkája letört, és beleszúródott a nő szemüregébe.

A páciens elmondása szerint azért kért fogorvosi ellátást a központban, mert bal zápfogának fájdalma egyre erősödött. Gyökérkezelést nem lehetett végezni, így Trusty adott neki Novocaint, és fúróval kezdte feltörni a fogat kihúzás előtt. Fúrás közben Trusty „ritmikus mozgásokat, lépéseket végzett” a rádióban szóló Cápamese betétdalára – írja a kereseti anyag -, amikor Fanning egy reccsenést hallott.

Trusty megpróbálta egy fém kampóval kihúzni a fúróhegyet, de csak beljebb nyomódott a csontba, a szemüreg közelébe. Trusty ezután azonnali időpontot kért egy szájsebésztől, majd átirányította Fanningot a sürgősségi ellátásra. A nő állítása szerint először azt mondta a fogorvos, hogy valószínűleg kitüsszenti majd a fúróhegy darabot, de később az orvosok tájékoztatták, hogy ha valóban kitüsszentette volna, ez akár vaksághoz is vezethetett volna.

A táncos lábú fogorvosnak hamarosan bíróság előtt kell felelnie tettéért.

Az orvosi szakmáról némi Achilles sarkítással>>

Állkapocsgondok? Segít a mellmasszázs!
Legalábbis így gondolta az a hétgyermekes fogorvos, aki e módszerrel került közelebb hölgy pácienseihez. A rendőrség szerint Mark Anderson azzal hitegette nőpácienseit, hogy a temporomandibuláris ízületi problémák kezelésében szükséges a mellizmok masszírozása.
A vád tanúja, egy 31 éves nő szerint az orvos az utóbbi két évben több mint hatszor zaklatta őt: "Magasnyakú, szűk pólókat viseltem, de még így is többször a ruhám alá férkőzött. Egyszerűen felháborító" - nyilatkozta a feldúlt áldozat.
Majd kiderül, a bíróság mit szól ehhez az alternatív módszerhez.

Forrás: www.medipress.hu


 
 
[ 1201 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x