Unalmas szilveszteri smink? Felejtős! (video-iskola!)
Címlap / Szépség-Egészség / Unalmas szilveszteri smink? Felejtős! (video-iskola!)

Unalmas szilveszteri smink? Felejtős! (video-iskola!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Szilveszter az egyik olyan alkalom, amikor igazán különleges sminket készíthetünk vagy készíttethetünk! Ilyenkor szinte semmi nem számít túlzásnak. Bár nem árt, ha a jó ízlés határain belül maradunk, de tényleg lehetünk vagányabbak, élénkebbek, színesebbek, fényesebbek, csillogósabbak, mint akármikor máskor. 

Idén szilveszterkor a fémes, fényes, metálos hatás és színek a divatosak igazán: az ezüst és arany, a sok flitter, ahogy ez a ruhákon is feltűnt már, mint ahogy a sok flit!

Arany és ezüst csillogás az arcon is
Nyugodtan használhatunk minden olyan szemhéj púdert, port, pigmentet, glittert, csillámot, tust, szájfényt, ami fényes, fémes és csillog! Lehet ez arany szemünkön -és akkor ezt kombinálhatjuk barnákkal, bronzzal vagy feketével-vagy a szánkon, bőrünkön.

Lehet ezüst, amit kombinálhatunk kékkel, szürkével, feketével. És ha már a fémeknél tartunk, akkor ott van persze a bronz is, amit bátran kipróbálhatunk.

Gondolkodhatunk színesen is, mivel pigmenteknek fémes hatása van, és gyönyörű színe is. Ilyen például  a lila (ami abszolút trendi idén), a pink, a zöld, a kék, a sárga és még sorolhatnám.

És persze egy alapsminket is fel tudunk dobni a végén a csillámokkal, amelyek szintét millió színben kaphatók. Sőt, ha már nagyon profik vagyunk, vagy profik dolgoznak rajtunk, akkor straszköveket is használhatunk.

Dús szempilla
Ahogy erről már korában is beszéltem, idén abszolút trend a dús szempilla vagy műszempilla, és így van ez szilveszterkor is. Ilyenkor azonban abszolút túlzásokba lehet esni az extra dús soros műpillákkal, vagy nagyon hosszú tincses pillákkal, színes, fényes, csillámos, straszköves műpillákkal. Ezekkel is szabadon játszhatunk magukban vagy a sminket kiegészítve.

Nézd meg a videót, és tanuld meg a profi sminkelést!

A legtökéletesebb szemhéjsmink szilveszterre >>

Csábító ajkak
Ha pedig éppenséggel nem a szemünket, hanem a szánkat szeretnénk kiemelni, ugyanúgy találunk fémes hatású rúzsokat, fényes rúzsokat és szájfényeket és nagyon sok csillámmal ellátott szájfényeket is.

Kellemes szórakozás és kísérletezést! Boldog új évet kívánok!

Bleisicz Réka tanácsadónktól kérdezhetsz >>>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 9358 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x