Népi gyógymódok a macskajajra
Címlap / Szépség-Egészség / Népi gyógymódok a macskajajra

Népi gyógymódok a macskajajra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-30

Tudták, hogy a viharsarokban az alkoholista beteget pálinkában pácolt egér elfogyasztatásával próbálták leszokásra bírni? Hja, kérem, az undor nagy úr! A népi bölcsességek persze számtalan kiváló gyógyírt szolgáltatnak szolgálnak a másnaposság enyhítésére. 


Rendezvénynaptár

A különböző országok népi gyógymódjai is egész sor hagyományos receptet javasolnak másnaposság ellen.

Dél-Amerikában pl. a ceviche nevű ételre esküsznek: ez nyers hal vagy a tenger más gyümölcsei sok hagymával, narancs- vagy citromlével marinírozva, chiliből és paradicsomból készült fűszeres lével.

Japánban megelőző hatást tulajdonítanak kuzuból - egy sziklákon növő növény gyökeréből készült fehér por -, vízből, umeboshi szilvából, szójaszószból és gyömbérből főzött italnak.

A magyarok korhelylevest főznek, az oroszok kovászos, sós uborkát, heringet ajánlanak. Ezek a módszerek a távol-keleti természetes orvoslás hagyományain alapulnak, mindegyikben az energiák kiegyensúlyozásáról van szó.

Angyalfűvel a másnaposság ellen >>

Ezek szerint az alkohol túlságosan jin jellegű, amelyet a sós, fűszeres, halas, illetve a gyökérből készült táplálék jang jellege kiegyenlít. A hagyományos kínai gyógyászat javaslata a fej bizonyos akupunktúrás pontjain a haj minél erősebb húzkodása.

A másnaposság problémájának európai ismerői pedig a tiszta oxigénnel való inhalálást ajánlják. De egy jó zsíros kis húsleves sem árt. Hogy mindez valóban segít-e, mindenkinek magának kell kipróbálnia.

Reméljük azonban, hogy olvasóinknak nem lesz rá szüksége...

 

 

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3895 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x